Krijg 500 bonuspunten met het ALL Accor verjaardagstarief1 min leestijd

Mercure Kuala Lumpur Shaw Parade (Bron: Accor)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

ALL Accor heeft onlangs een nieuw verjaardagstarief geïntroduceerd waarbij je o.a. 500 bonuspunten krijgt bij een aantal hotels en landen binnen Europa.

ALL Accor verjaardagstarief

Het is aan jezelf om af te wegen of dit tarief wel de moeite loont. Je betaalt namelijk bijna € 60,-meer dan op het normale tarief. In ruil daarvoor krijg je 500 bonuspunten die € 10,- waard zijn. Daarnaast krijg je ook nog een fles champagne en verjaardagstaart. Om gebruik te maken van dit tarief dien je minimaal 1 dag van te voren te reserveren via de ALL Accor boekingskanalen, zoals het call center, de website of app. Voor dit tarief geldt beperkte beschikbaarheid.

Accor, Verjaardagstarief
ALL Accor komt met een nieuw verjaardagstatief. (bron: Accor)

In de meeste gevallen bespaar je eigenlijk helemaal niets met dit tarief. Wat je ook zou kunnen doen is gewoon een email schrijven naar het hotel waar je verblijft en zeggen dat het je verjaardag is. De wat luxere hotels leggen je dan sowieso in de watten. Dit tarief kan dus interessant zijn bij de wat minder luxe hotels. In de voorwaarden staat overigens vreemd genoeg niets geschreven of je wel daadwerkelijk jarig moet zijn.

All Accor

All Accor is het loyaliteitsprogramma van Accor. De Franse hotelgroep biedt een breed scala aan hotelmerken, waaronder Ibis, Mercure en Novotel. Maar ook het luxere MGallery, Sofitel en Raffles. Als lid van All Accor kun je zowel Status als Rewards Points verdienen. Statuspunten helpen je om een hogere status te behalen. Met de Rewards punten kun je gratis overnachtingen boeken. 2.000 punten vertegenwoordigen € 40 korting. Meer over het programma lees je hier.

Bron- en beeldmateriaal: ALL Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *