Krijg 30% korting op Turkish Airlines Miles&Smiles awards1 min leestijd

Boeing 787-900 Dreamliner van Turkish Airlines (Bron: Turkish Airlines)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Turkish Airlines heeft t/m 31 december 2021 een promotie lopen waarbij je 30% korting krijgt op Miles&Smiles awards. Dit is dus een mooi moment om je miles in te zetten.

30% korting op Miles&Smiles awards

Als je dus een award ticket boekt voor of op 31 december 2021 krijg je 30% korting. Dit geldt voor vluchten t/m 15 mei 2022 in zowel economy als business class. Je hebt dus nog wel even de tijd. De korting geldt alleen op vluchten van Turkish Airlines naar alle bestemmingen wereldwijd. Zo boek je met de korting al een award van Istanbul naar de Verenigde Staten in business class voor slechts 31.500 miles. Hierbij komen nog wel wat belastingen bij. Denk aan ongeveer € 150-240 per richting. Het totale plaatje ziet er erg aantrekkelijk uit. Ook richting Azië is het aanlokkelijk om je miles in te zetten.

Turkish Airlines business class
Vlieg voor slechts 31.500 Miles&Smiles miles tussen Istanbul en de Verenigde Staten. (bron: Turkish Airlines)

Volgens OMAAT is er veel awardbeschikbaarheid tussen Istanbul en Newark. Op deze route zet Turkish Airlines ook de Airbus A350 in.

Over Miles&Smiles

Miles&Smiles is het loyaliteitsprogramma van Turkish Airlines. Het is een van de meest aantrekkelijke loyaliteitsprogramma’s binnen Star Alliance. Je verdient redelijk gemakkelijk elite status en deze is in tegenstelling tot vele andere programma’s binnen de alliantie ook nog eens twee jaar geldig. Ook wat het besteden van miles betreft is het een aantrekkelijk programma. Dit geldt in het bijzonder voor vluchten met Turkish Airlines zelf en zeker tijdens promoties zoals deze. Mocht je nog geen Miles&Smiles account hebben kun je je hier aanmelden.

Uitgelichte afbeelding: Turkish Airlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *