Koop tijdelijk World of Hyatt punten met 25% bonus2 min leestijd

Hyatt

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

World of Hyatt heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je punten kunt kopen met een bonus van tot wel 25%. In september had de Amerikaanse hotelketen ook al een promotie lopen waarbij je korting kreeg op de aankoop van punten. Ook verdien je nog tot 20 december 2022 dubbele punten op je verblijven.

World of Hyatt punten kopen met 25% bonus

Je hebt nog tot 28 november de tijd om te profiteren van de bonus. Koop je het maximale aantal punten van 55.000 per jaar, dan ontvang je nu een bonus van 13.750 punten. Je ontvangt dan een totaal van 68.750 punten tegen een bedrag van ongeveer €1.350 ($1.320 USD). Indien je World of Hyatt punten wil kopen met deze 25% bonus promotie, dan kun je de volgende stappen doorlopen;

  1. Ga naar deze Hyatt website
  2. Kies hoeveel punten je wil kopen
  3. Vul je World of Hyatt nummer, naam en e-mailadres in
  4. Kies nogmaals hoeveel punten je wil kopen, vul je betalingsgegevens in en ga akkoord met de voorwaarden
  5. De punten staan vaak binnen 24 uur in je account

Goede deal?

Je kunt deze punten gebruiken om een gratis overnachting te boeken. Punten kopen is eigenlijk alleen interessant als je ook direct een goede besteding van je punten in gedachten hebt. Bovendien is het bij Hyatt zo dat je er alleen een goede waarde uithaalt als je deze punten inzet op een hotel waar je normaliter heelveel zou betalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Park Hyatt Maldives.

Hyatt
Koop tijdelijk World of Hyatt punten met 25% bonus. (bron: Hyatt)

Daarnaast kun je deze punten ook gebruiken voor een Points & Cash overnachting. Je betaalt dan een deel van je overnachting met punten en de andere helft is 50% van het standaard tarief. Meer informatie over de Points & Cash optie kun je in dit artikel lezen op InsideFlyer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *