Koop tijdelijk Hilton Honors punten met 100% bonus – hotels vanaf €232 min leestijd

Rainbow Tower Ocean Front View 2 Hilton Honors Promotie

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Tot en met 24 maart 2024 is het mogelijk om Hilton Honors punten te kopen waarbij je een bonus ontvangt van 100%. Een aantal reviews van overnachtingen bij diverse Hilton hotels & resorts kun je hier vinden op InsideFlyer.

Koop Hilton Honors punten – hotels vanaf €23

Om in aanmerking te komen voor de bonus moet je minimaal 6.000 punten kopen in een transactie. Tijdens deze promotie is het maximale aantal punten dat je kunt kopen verhoogd naar 160.000 punten. Voor het kopen van deze 160.000 punten betaal je ongeveer €1.467,50 ($1.600). Na het afronden van de transactie ontvang je dan in totaal 320.000 punten. Een punt kost tijdens deze promotie omgerekend ongeveer €0,0046.

De punten in het loyaliteitsprogramma kun je gebruiken om een gratis overnachting te boeken. Een aantal hotels en resorts un je boeken voor 5.000 punten per nacht. Een overnachting bij een van deze hotels kost dus ongeveer 23 euro tijdens deze promotie. Een voorbeeld van een hotel is het DoubleTree Elazig hotel in Turkije, maar er zijn er wereldwijd nog een aantal.

Hilton Honors Logo

Heb je een silver elite status of hoger binnen het loyaliteitsprogramma, dan is de vijfde nacht gratis als je met punten boekt. Daarnaast zijn vaak de (meeste) belastingen en toeslagen inbegrepen als je een reservering met punten maakt. Ook zijn de meeste boekingen gratis te annuleren.

Om de punten te kopen tijdens deze promotie kun je deze stappen doorlopen:

  1. Log in bij Hilton,
  2. Ga naar More Ways to Use Points,
  3. Ga naar Buy Points.

De punten staan vaak binnen enkele minuten na het afronden van de transactie in je account, maar soms kan het wat langer duren. Alle voorwaarden van de promotie kun je vinden tijdens het aankoopproces. Daarnaast is het mogelijk om een ongelimiteerd aantal punten kosteloos over te schrijven tussen de accounts. Op die manier is het dus mogelijk om meer dan 160.000 punten te kopen tijdens deze promotie.

Afbeeldingen ©Hilton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *