Koop Hilton Honors punten met 100% bonus – hotels vanaf €232 min leestijd

Het nieuwe Embassy Suites by Hilton Aruba Resort opent in de zomer van 2022 (Bron: Hilton)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt op dit moment bij Hilton Honors punten kopen waarbij je een bonus ontvangt van 100%. Deze promotie loopt tot 31 december 2023 en je moet minimaal 5.000 punten kopen om in aanmerking te komen voor de bonus punten. Een aantal reviews van overnachtingen bij Hilton kun je hier vinden op InsideFlyer.

Koop Hilton Honors punten – hotels vanaf €23

Tijdens deze promotie is het maximale aantal punten dat je kunt kopen aangepast van 80.000 punten naar 240.000 punten. Voor het kopen van deze 240.000 punten betaal je ongeveer €2.223 ($2.400). Na het afronden van de transactie ontvang je dan 480.000 punten in je account. Een punt kost tijdens deze promotie ongeveer €0,0046.

Met de punten in het loyaliteitsprogramma kun je bijvoorbeeld een gratis overnachting boeken. Een aantal van de wereldwijde hotels kun je al boeken voor 5.000 punten per nacht. Een overnachting kost je dus ongeveer 23 euro bij het gebruik van de aangekochte punten. Een voorbeeld van een hotel dat je kunt boeken voor dit tarief is het DoubleTree Elazig hotel in Turkije. Het volledige overzicht van de hotels en de punten die je nodig hebt voor een overnachting kun je hier vinden.

Hilton Honors Logo

Het voordeel van het boeken met punten is dat de (meeste) belastingen en toeslagen inbegrepen zijn. Daarnaast is de vijfde nacht gratis als je een elite status hebt binnen het loyaliteitsprogramma. Daarnaast zijn de boekingen (vaak) gratis te annuleren. Het kan dus een goed idee zijn om de punten te kopen tijdens deze promotie.

Om de punten te kopen met de 100% bonus kun je deze stappen volgen:

  1. Log in bij Hilton,
  2. Ga naar More Ways to Use Points,
  3. Ga naar Buy Points.

De punten staan vaak snel in je account, maar soms duurt het wat langer. De volledige voorwaarden van deze promotie kun je vinden tijdens het aankoopproces. Het is mogelijk om een ongelimiteerd aantal punten kosteloos over te schrijven tussen diverse accounts.

Afbeeldingen ©Hilton

Reacties

  1. Van Gooiland zegt

    Nou, bij het zien van de foto bovenaan het artikel zou je toch eerder gillend weglopen dan je zuurverdiende centjes besteden aan Erepunten.

    Wat een architectonisch gedrocht! Stalinistiche grootheidswaanzin in de stijl van Nicolae Ceaușescu. Lijkt wel het zusje van het Volkspaleis in Bucharest. Tjonge jonge, je zal maar in het zicht van dat gebouw wonen. De beste zonnebril is dan nog niet goed genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *