Koop Hilton Honors punten met 100% bonus, hotels vanaf €232 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Op dit moment heeft Hilton Honors een promotie waarbij je 100% bonus krijgt als je punten koopt. Deze promotie loopt tot 18 juli 2023 en je moet minimaal 5.000 punten kopen om in aanmerking te komen voor de extra punten. Als je wil weten waar je het beste een Hilton Honors overnachting kunt boeken, dan zijn hier tien voorbeelden van overnachtingen in Europa. Alle reviews die geschreven zijn over een Hilton overnachting kun je hier vinden op InsideFlyer.

Hilton Honors punten – hotels vanaf €23

Normaliter kun je maximaal 80.000 punten kopen. Tijdens deze promotie is dat nu verhoogd naar 160.000 punten. Het kopen van deze 160.000 punten kost ongeveer €1.496 ($1.600). Hiervoor ontvang je dan 320.000 punten in je account. Deze punten kun je bijvoorbeeld gebruiken voor een gratis overnachting. Een punt kost tijdens deze promotie ongeveer €0,0046.

Bij het loyaliteitsprogramma kun je een aantal hotels boeken die maar 5.000 punten per nacht kosten. Hierdoor kun je dus al een overnachting boeken voor ongeveer €23. Een voorbeeld van een hotel is het DoubleTree Elazig hotel in Turkije. Een volledig overzicht met alle hotels en het bijbehorende aantal punten per nacht kun je hier vinden.

Deze Hilton Hotels openen in 2023 Hilton-Santa-Marta-Guestroom

Heb je een elite status binnen het programma, dan ontvang je de vijfde nacht gratis als je met punten boekt. Dit voordeel is niet geldig als je een normaal tarief boekt. Het bijkomend voordeel is dat je geen extra toeslagen hoeft te betalen als je een award overnachting boekt. Het kan in sommige gevallen dus best een goede aanbieding zijn om punten te kopen en daarmee een overnachting te boeken. Award nachten kun je vaak zonder kosten annuleren.

Om deze punten te kopen tijdens deze promotie kun je de onderstaande stappen volgen:

  1. Log in bij Hilton,
  2. Ga naar More Ways to Use Points,
  3. Ga naar Buy Points.

De punten staan vaak binnen enkele minuten in je account, maar in sommige gevallen duurt het wat langer. De volledige voorwaarden van deze promotie kun je hier vinden. Je kunt ook een ongelimiteerd aantal punten gratis overschrijven tussen accounts.

Hilton Honors Logo

Afbeeldingen ©Hilton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *