Koop AAdvantage miles met 45% korting2 min leestijd

American Airlines, Boeing 777

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

American AAdvantage heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je tot wel 45% korting krijgt op je aankoop van miles. Onlangs had ook al Iberia een promotie lopen waarbij je een bonus van 50% krijgt op het aankopen van Avios.

45% korting op AAdvantage miles

T/m vrijdag 3 maart krijg je tot 45% korting op je aankoop van AAdvantage miles. Om de 45% korting te pakken moet je wel minimaal 150.000 miles kopen.

American Airlines cabin (Bron: American AIrlines)
Koop tijdelijk AAdvantage miles met 45% korting. (bron: American Airlines)

Houd er rekening mee dat jouw maximale korting lager kan zijn. Je kunt dit nakijken door in te loggen in jouw AAdvantage account. Als ik het maximale aantal van 150.000 miles koop, zou ik $ 3.104,07 (ongeveer € 2.905,-) kwijt zijn, wat een redelijk goede waarde is voor de miles. Daarnaast is het ook goed om te weten dat je AAdvantage account minimaal 30 dagen oud moet zijn om miles te kunnen kopen.

Is het aankopen van AAdvantage miles een goede deal?

American AAdvantage blijft natuurlijk een fantastisch programma om mooie first- en business class vluchten mee te boeken. Ook na de devaluatie van een paar jaar geleden. Eerder schreven we al over hoe je het beste AAdvantage miles inzet voor awardvluchten vanuit Nederland naar het Midden-Oosten. Vooral Qatar Airways business class vluchten blijven populair om AAdvantage miles voor in te zetten.

Qatar Airways QSuite A350-1000
Qatar Airways business class blijft een interessante optie binnen het AAdvantage programma. (bron: InsideFlyer)

Conclusie

Dit is één van de betere promoties die American dit jaar tot nu toe heeft aangeboden. Normaliter ligt de korting zo rond de 35%. Door de komst van revenue-based verdienmodellen is het verdienen van miles de laatste jaren flink lastiger geworden. Daarom is het aankopen van miles aanlokkelijker geworden. AAdvantage blijft één van de beste programma’s als het gaat om het boeken van een mooi business class award. Voor wie van plan was om zijn of haar account aan te vullen, is dit dus een mooie aangelegenheid.

Uitgelichte afbeelding: American Airlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *