KLM rolt light-tariefoptie verder uit naar alle boekingsklassen1 min leestijd

KLM introduceert nieuwe World Business Class-stoelen in de B777-300/200 Air France korting

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM heeft afgelopen jaar de light-tariefoptie geïntroduceerd in de Premium cabines. Sinds deze week is de tariefoptie beschikbaar voor nagenoeg alle boekingsklassen bij Air France en KLM.

KLM rolt light-tariefoptie verder uit

Vanaf 20 november is de Light-tariefoptie ook beschikbaar voor tickets in Economy Class in de Y-klasse. Dit zijn de duurste tickets bij KLM en Air France voor reizen in deze cabine. Tickets in deze boekingsklasse zijn nu te boeken met een Light, Standard of Flex optie.

Passagiers die reizen met de Light-tariefoptie hebben bijvoorbeeld geen stoelkeuze en ruimbagage inbegrepen bij hun ticket. Deze zijn wel apart aan te schaffen tijdens of na het boekingsproces. Reis je in een premium cabine met een Light-tariefoptie, dan is bijvoorbeeld de loungetoegang ook niet meer standaard inbegrepen.

Standard en Flex in J-klasse

Voor Business Class is er in de J-klasse nu ook de Standard tariefoptie beschikbaar. Voorheen was alleen de Flex optie beschikbaar. De light-tariefoptie is niet beschikbaar voor tickets in de J-klasse. Deze tariefoptie is wel beschikbaar voor tickets in de O- en Z-klasse.

Passagiers kunnen deze tickets nu boeken voor reizen van Europa naar alle bestemmingen wereldwijd (exclusief van/naar China). Een uitzondering is het Verenigd Koninkrijk. Voor tickets vanuit dit land zijn de Verenigde Staten, Canada, Mexico en Tahiti uitgesloten.

De uitrol van de tariefoptie heeft geen invloed op de tickets die al uitgegeven zijn. Deze tickets behouden de gekozen tariefoptie.

KLM Nieuwe Cabines World Business Class Premium Comfort B777-300ER

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *