KLM maakt maaltijdkeuze voor vlucht bekend

KLM maaltijden

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het gissen naar wat er geserveerd zal worden aan boord is bij KLM voortaan verleden tijd. De speciale ‘flightguide’ pagina, met allerhande informatie en weetjes over een specifieke vlucht, vermeldt voortaan uitgebreide informatie over de maaltijden die geserveerd worden op intercontinentale vluchten in Economy. Ook wordt het service schema op een vlucht gepresenteerd zodat passagiers weten wat ze wanneer krijgen. Volgens KLM bevordert dit de ‘choice and control’ voor passagiers. Binnenkort wordt de functionaliteit uitgebreid naar het maaltijdaanbod in Business Class en op Europese vluchten.

KLM Maaltijden

Passagiersvriendelijk

Dit is zeker een handige toevoeging van KLM. Zo kunnen passagiers rekening houden met allergieën of andere voorkeuren en eventueel zelf iets mee aan boord nemen. Sommige airlines zoals Emirates vermelden al langere tijd het complete menu op de website.

Reacties

  1. jeroen100 zegt

    Super handig. Heb hier met KLM over gecorrespondeerd. Handig om te weten of er een vegetarische optie staat op het BC menu. Special meals zijn meestal niet zo special…

  2. daniel zegt

    Ik vlieg all meer dan een jaar de route AMS – DEL en daar is helemaal geen keuze kwa maaltijden. een Jaar lang al het zelfde menu Vegetarisch en Niet te eten. bestel tegenwoordig maar bij vertrek vanuit ams een betere maaltijd. (wel voor te veel geld maargoed) helaas is dat vanuit Delhi niet mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *