KLM Business Class in aanbieding met Flying Blue Private Sale

Flying Blue Private Sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Zoals vorige week aangekondigd houdt KLM een ‘Private Sale’ voor Flying Blue leden (alle niveaus) waarbij de World Business Class in de aanbieding gaat. Leden krijgen extra korting op de vroegboektarieven, oplopend tot €750. De sale is nu live! Boeken kan tot en met 19 mei hier (klik) als je inlogt met je Flying Blue account. Er zijn in totaal meer dan 50 bestemmingen in de aanbieding, verspreid over Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Afrika, Azië, het Midden-Oosten en Caribisch gebied. Veruit de meeste aanbiedingen zijn naar de Verenigde Staten. We zetten de beste deals op een rij!

Noord-Amerika

Op verschillende steden in Canada duikt de vanaf prijs zelfs onder de €1500, bijvoorbeeld naar Montreal en Toronto. Miami is beschikbaar vanaf €1583. Het populaire New York en Washington zijn €500 afgeprijsd naar €1698.

Afrika

Er zijn drie Afrikaanse steden in de sale; Nairobi, Kaapstad en Johannesburg. De extra korting is magertjes.

Caribisch Gebied

Wie de tropische eilanden van de Caribbean op wil zoeken dan vanaf €1500 naar Curacao. Bonaire en Aruba zijn er vanaf honderd euro meer.

Flying Blue Private Sale
Met deze tarieven moet de WBC ook meer leisure reizigers aanspreken

Azië en Midden-Oosten

Ook naar Azië blijft de extra korting beperkt tot €100 per bestemming. Bangkok en verschillende andere Chinese steden hebben tarieven vanaf ongeveer €1750. Ook Dubai is beschikbaar van €1750.

Boeken

Zoals gezegd kan boeken via de Flying Blue website, na inloggen. Een lid kan ook voor reisgenoten boeken onder dezelfde reservering, zolang er maar één reiziger Flying Blue lid is met een Nederlands adres. Het sparen van miles gebeurt via de gebruikelijke percentages; 125-150% voor de actietarieven.

Boeken kan tot en met 19 mei. De reisperiode is ruim van 9 juni t/m 30 april 2018. Niet minimaal drie maanden van te voren of beperkt tot de vakantieperiode, zoals eerder gedacht.

De voorwaarden verschillen per regio en zijn ook te vinden op de website.

Reacties

 1. Sanne zegt

  Hallo,

  Komt er dit jaar nog een private sale voor flying Blue members bij KLM, of is dit alleen in het voorjaar?
  Heb hem helaas misgelopen.

  Groet,
  Sanne

  • The Flying Dutchboy zegt

   Hi Sanne,

   Ik zou er niet op rekenen dat er later dit jaar nog een Private Sale komt. Natuurlijk kan het goed zijn dat er een ander soort sale is voor World Business Class. Ook zijn de tarieven vanuit Duitsland vaak fors goedkoper, afhankelijk van je bestemming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *