Kimpton Annual Sale: tot 35% korting (boek tot september 2021)2 min leestijd

Kimpton Annual Sale (Bron: Kimpton Hotels)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je zit nu misschien niet aan een hotelovernachting te denken, maar er zijn momenteel wel diverse interessante promoties. Door de lage bezetting van hotels gaan de prijzen flink omlaag. Extra interessant is het feit dat je vaak ver voorruit kun boeken en dat veel boekingen gratis te wijzigen of te annuleren zijn. Kimpton heeft momenteel de Annual Sale promotie waarbij je tot 35% korting krijgt op overnachtingen met verblijf data tot september 2021. Wacht niet te lang, deze promotie loopt tot 28 oktober.

Best Flexible Rate

Met de Kimpton Annual Sale promotie krijg je nu tot 35% korting op de Best Flexible Rate Weeknights (zondag-donderdag) tarieven. Daarnaast krijg je tot 25% korting op Best Flexible Rate Weekends (vrijdag-zaterdag) tarieven. Je dient uiterlijk 28 oktober 2020 te boeken voor een verblijf dat uiterlijk eind september 2021 voltooid is. Er zijn enkele blackout data die je op de promotiepagina terug kunt vinden.

Leden van IHG Rewards Club krijgen bij deze promotie de mogelijkheid om later uit te checken (op basis van beschikbaarheid). Verdere elite voordelen zoals een kamerupgrade (indien beschikbaar) en een welkomstgeschenk gelden natuurlijk ook (bijvoorbeeld voor Platinum Elite Members).

Het Best Flexible Rate geeft overigens de mogelijkheid tot wijzigen of annuleren. Over het algemeen betekent dit dat je tot 72 uur voor de dag van aankomst kostenloos kunt annuleren. Er zijn uitzonderingen mogelijk, check dus altijd de actuele boekingsvoorwaarden bij het bijbehorende tarief. Dit maakt de aanbieding ook interessant als je nu geen reis wil maken, maar wel in de komende maanden. Alle voorwaarden van de Kimpton Annual Sale lees je hier terug.

Kimpton Clocktower Hotel in Manchester (Bron: Kimpton Hotels)
Kimpton Clocktower Hotel in Manchester (Bron: Kimpton Hotels)

Dubbele punten

De promotie bij Kimpton is te gebruiken in combinatie de Unlimited Double Points actie van IHG Rewards Club. Deze promotie is nog geldig tot 15 december 2020. Dat betekent dus dat je voor boekingen met verblijfsdata tot 15 december 2020 nog dubbele punten kunt verdienen op alle in aanmerking komende verblijven. Normaal gesproken krijg je 10 punten per uitgegeven USD. Nu is dat dus 20. De bonus is niet van toepassing op eventuele bonussen op basis van elite niveau. Registratie is van tevoren noodzakelijk. Meer over de voorwaarden van deze promotie en registratie lees je hier.

Kimpton Hotels

Kimpton is het boutique hotelmerk van IHG. Het hotel biedt luxe kamers met een inrichting die afgestemd op locatie waar het hotel gevestigd is. In Nederland is er het Kimpton Hotel De Witt in Amsterdam. In 2022 staat een opening van een Kimpton vestiging in Rotterdam gepland. Of dat nu vertraging oploopt in verband met de Coronapandemie en de afgenomen vraag naar hotel is niet duidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *