Joon maakt reizen met kinderen gemakkelijker

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als je met kinderen reist dan is een goede voorbereiding extra belangrijk. Eerder schreven we al over de beste (en slechtste) airlines voor het reizen met kinderen. De Franse airline Joon komt nu met een eigen concept gericht op het reizen met kinderen. Dit concept, genaamd Cosy Joon, zorgt voor wat extra comfort aan boord. Vliegen met kinderen wordt zo kinderspel.

Cosy Joon

Vliegtuigstoelen zijn niet de meest comfortabele manier om te reizen met jonge kinderen. Joon heeft daarom een aantal aanpassingen in de Airbus A340 vloot doorgevoerd. Een geselecteerd aantal rijen kan omgetoverd worden tot bed of speelplek. Twee stoelen worden dan aan elkaar gekoppeld zodat kinderen hierop kunnen slapen of spelen. Hierdoor is er een oppervlakte van 105 bij 76 cm, geschikt voor max. twee jonge kinderen. Op verzoek is er ook een bijpassend matras en speciale gordel beschikbaar.

De Cozy Joon stoelen zijn beschikbaar op de Airbus A340 van Joon (Foto: Joon)
De Cosy Joon stoelen zijn beschikbaar op de Airbus A340 van Joon (Foto: Joon)
Op verzoek is er een speciaal matras en een aangepast gordel beschikbaar (Foto: Joon)
Op verzoek is er een speciaal matras en een aangepaste gordel beschikbaar (Foto: Joon)

Beschikbaarheid en kosten

Op elke Joon long haul vlucht uitgevoerd in de A340 zijn zestien Cosy Joon stoelen beschikbaar. Je kunt de speciale stoelen 55 uur voor vertrek reserveren. Het reisgezelschap dient daarvoor uit twee kinderen en ten minste een volwassene te bestaan. De extra kosten zijn 20 euro per Cosy Joon stoel. Deze service is gratis voor Flying Blue Silver, Gold en Platinum leden. Het boeken van deze stoelen is gratis wanneer je vanaf 30 uur voor vertrek online incheckt. Uiteraard op basis van beschikbaarheid.

Alle info over deze nieuwe service van Joon lees je op deze pagina.

Cosy Joon is beschikbaar op de middenstoelen op rij 33-36 (Bron: Joon)
Cosy Joon is beschikbaar op de middenstoelen op rij 33-36 (Bron: Joon)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *