Meer Jetairfly vanaf Antwerpen

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf 17 april 2015 gaat Jetairfly vanuit Antwerpen naar een aantal nieuwe bestemmingen vliegen, namelijk Barcelona, Berlijn en Milaan. Eerder was al aangekondigd dat Jetairfly twee keer per week rechtstreekse lijnvluchten gaat verzorgen naar Alicante, Malaga en Palma. Dit assortiment gaat nu aangevuld worden met 9 vluchten naar de nieuwe bestemmingen, de nieuwe steden zullen 3 keer per week bediend worden.

Jetairfly wil hiermee de focus leggen op citytrippers die zonder druk gedoe naar hun bestemming willen vliegen, dit is volgens Jetairfly perfect mogelijk door gebruik te maken van kleine luchthavens zoals Antwerpen en Oostende.

De lowcost tickets zijn vanaf 23 oktober te boeken op de website van de luchtvaartmaatschappij, prijzen beginnen al bij een tarief van 29,99 euro per persoon per vlucht (enkel), inclusief 15 kg ruimbagage. Het boeken van tickets kan je doen via deze link.

Embraer E190 met 112 zitplaatsen
Embraer E190 met 112 zitplaatsen

Jetairfly geeft een boost aan de activiteit op Antwerp Airport waar voorheen vooral activiteit was CityJet (AirFrance) en BMI Regional. De 6 nieuwe vliegbestemmingen zullen het passagiersaantal voor lijnvluchten van en naar Antwerpen bijna verdubbelen. Door de combinatie van het grootste vliegtuig dat op Antwerpen zal actief zijn (Embraer E190 met 112 plaatsen) en een verwachte hoge bezettingsgraad, zal deze passagiersverdubbeling zich vertalen in “slechts” een kwart meer lijnvlucht-vliegbewegingen dan vandaag.

Uit ondervinding weet ik dat het hele check in proces en de security check op het vliegveld van Antwerpen héél vlot verloopt. Het is goed om te zien dat Jetairfly toekomst ziet in vluchten naar een aantal populaire Europese steden. Eén ding is zeker, ik zal zeker gebruik gaan maken van deze vluchten volgend jaar!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *