Korting in Abu Dhabi met Etihad boardingpas2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vlieg je binnenkort met Etihad naar (of via) Abu Dhabi? Bewaar jouw Etihad boardingpas dan goed want daarmee krijg in Abu Dhabi korting bij onder andere restaurants en attracties.

Abu Dhabi pas
Korting Abu Dhabi

Hoe werkt het

Vlieg je tussen 8 maart en 30 juni 2018 met Etihad dan kan iedereen van 18 jaar en ouder korting in Abu Dhabi claimen bij een groot aantal restaurants, attracties, spa’s, golfbanen en winkels in Abu Dhabi. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een boardingpas of een e-boardingpas van Etihad. Als je gebruik maakt van de aanbieding dan kan men om een ID-bewijs vragen. De naam op het ID-bewijs moet overeenkomen met de naam op de boardingpas. De korting is geldig gedurende een periode van 7 dagen na afloop van de betreffende Etihad vlucht.

Volgens de algemene voorwaarden mag de boardingpas maar één keer per aanbieder gebruikt worden, al vraag ik mij af of ze hier streng op controleren. Specifiek voor Yas Waterworld is aangegeven in de algemene voorwaarden dat er maar een toegangskaart gekocht kan worden per boardingpas.

Waar kun je korting krijgen

Het aantal deelnemende bedrijven is best uitgebreid. De complete lijst kun je hier vinden. Interessant voor veel bezoekers is de korting van 20% bij Yas Waterworld en Ferrari World.

Alternatief

Bezoekers van Abu Dhabi kunnen ook op een andere manier korting krijgen bij veel restaurants en attracties. Via de Entertainer app. Het is wel een betaalde app, maar bij een verblijf van een paar dagen in Abu Dhabi heb je de kosten er snel uit, zeker als je met een gezin op vakantie bent. De Entertainer app geeft je namelijk altijd het 2e product gratis. Voorbeeld: je gaat in een deelnemend restaurant in Abu Dhabi eten, en je laat bij het afrekenen de app zien. Op dat moment wordt het 2e (hoofd) gerecht niet in rekening gebracht. Hetzelfde geldt bij de aanschaf van drankjes, een spa behandeling of kaarten voor attracties.

The Entertainder 2018

Het werkt erg simpel. Er is ook een jaarlijkse boekversie waar je traditioneel de bonnen uit moet scheuren. Maar ik gebruik altijd de app omdat deze prettig in gebruik is. Ook krijg je in de app regelmatig extra aanbiedingen te zien. En bij aankoop van de app hebben ze soms aanbiedingen waarbij je een extra product krijgt. De entertainer werkt ook in bijvoorbeeld Dubai, maar daarvoor moet je een andere versie kopen.

The Entertainer 2018
The Entertainer 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *