InsideFlyer’s Malediven-giveaways: Win vijf nachten op het Conrad Maldives Rangali Island2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Deze week zijn we verheugd om samen met Visit Maldives een reeks prijzen aan te bieden. Elke dag maken InsideFlyer lezers kans op bijzondere hotelovernachtingen in verschillende luxe resorts op de Malediven.

InsideFlyer’s Maldives giveaway: Win vijf nachten op het Conrad Maldives Rangali Island

Het Conrad Maldives Rangali Island is een van de meest exclusieve resorts van het land. Het staat wereldwijd bekend om zijn luxe accommodaties, iconische eetervaringen en andere voorzieningen. Met 151 villa’s en suites verspreid over twee eilanden, heeft het Conrad Maldives Rangali Island iets voor de behoeften van elke gast, waaronder villa’s en suites met één en twee slaapkamers die ofwel directe toegang tot het strand hebben of, voor een compleet andere ervaring, villa’s boven het water met directe toegang tot de Indische oceaan.

Het resort, genesteld in het Zuid Ari-atol, biedt een idyllisch natuurlijk paradijs vol weelderig tropisch groen. Rond de Conrad Maldives Rangali Island zijn de beste duikgebieden van de Malediven, dus je kunt duiken of snorkelen met walvishaaien, mantaroggen, dolfijnen en schildpadden, of het kleurrijke koraalrif van het atol ontdekken.

Samen met Visit Maldives geven we vijf nachten weg in een Deluxe Beach Villa voor twee personen (inclusief ontbijt, lunch en diner en vervoer per watervliegtuig) in het Conrad Maldives Rangali Island Resort.

Schrijf je in

Om kans te maken op de prijs van vandaag registreer je je via de volgende link op onze promotiepagina.

Voorwaarden voor deelname

GEEN AANKOOP NODIG OM DEEL TE NEMEN OF TE WINNEN. HET DOEN VAN EEN AANKOOP OF BETALING VAN ENIGE VORM ZAL UW KANS OP WINNEN NIET VERGROTEN. NIETIG WAAR VERBODEN OF BEPERKT DOOR DE WET.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties en deze wordt binnen 14 dagen na het einde van de Return To Travel-promotieperiode via e-mail op de hoogte gebracht. In het geval dat de winnaar niet binnen 7 dagen op deze aankondiging reageert, wordt de prijs niet aan hem of haar toegekend en toegewezen aan een nieuwe winnaar. U kunt één keer per dag deelnemen.

Door deel te nemen aan deze actie gaat u ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen, maar u kunt zich daar natuurlijk op elk moment voor afmelden.

Door deel te nemen aan deze promotie gaat u automatisch akkoord met het privacybeleid van ons en onze partner.

InsideFlyer en onze partners zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat prijzen correct worden ontvangen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor fouten door derden (bijv. levering) en andere problemen buiten onze controle (bijv. COVID-19-gerelateerde sluitingen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *