InsideFlyer Adventskalender – 5000 Hyatt Punten

adventskalender

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vandaag beginnen we met onze Adventskalender!  Dit jaar werken we samen met InsideFlyer UK. Ook daar kunnen jullie deelnemen om prijzen te winnen. Elke dag maak je kans om een mooie prijs te winnen. De voorwaarde is wel dat jullie jezelf ook inschrijven op de nieuwsbrief van de site waarop je deelneemt.

adventskalender

Deelnemen is ontzettend simpel, je hoeft enkel op deze link te klikken voor InsideFlyer NL. Daarna klik je verder op de desbetreffende dag. Vervolgens vul je jouw e-mailadres in en klikt op “Abonneren”.

adventskalender

adventskalender

Vandaag verloten we 5000 Hyatt Gold Passport punten onder alle deelnemers die vandaag meespelen. Om kans te maken hoef je alleen je e-mail adres hier onder in te vullen.

InsideFlyer UK

Voor InsideFlyer UK kan je via deze link de kalender bereiken. Daar krijg je vandaag de mogelijkheid om 2500 Norwegian Airlines Rewards CashPoints te winnen. Vergeet niet om je voor de nieuwsbrief te registreren om kans te maken op deze prijs.

adventskalender

2016 is voor ons een jaar van de herrijzing geweest, we zijn eind vorig jaar van Ikvliegveel naar InsideFlyer gemigreerd. Langzaam aan zijn we gegroeid en we hebben een groep enthousiaste bloggers die jullie leuke content proberen te brengen. We hopen dat we met deze Adventskalender iets terug kunnen doen voor de community.

Veel plezier met de deelname!

InsideFlyer NL Team

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *