InsideFlyer Adventskalender 2017 – Doe mee en win leuke prijzen3 min leestijd

Win 2 x long haul vliegtickets in Norwegian's premium cabin - InsideFlyer Adventskalender

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is bijna Kerstmis en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe InsideFlyer Adventskalender! Vanaf morgen, 1 december t/m 24 december, maak je kans op leuke prijzen. Zorg ervoor dat je je inschrijft voor de nieuwsbrief en ons volgt op Facebook om iedere dag op te hoogte te zijn van de nieuwe prijs.

Hoe werkt de InsideFlyer Adventskalender?

Iedere dag opent er een deur in de InsideFlyer Adventskalender. Om kans te maken op de prijs, vul je op de pagina achter het deurtje van die dag je e-mail adres in en klik je op “abonneren”. Let op: ook als je onze nieuwsbrief al ontvangt, moet je alsnog iedere keer je e-mail adres invullen als je kans wilt maken op de prijs van die dag. Je mag maar 1 keer per dag deelnemen. Uit deze e-mail adressen trekken wij vervolgens willekeurig een winnaar, die we zo snel mogelijk op de hoogte brengen via e-mail.

Wat voor prijzen kun je winnen?

Dit is natuurlijk eigenlijk een verassing, maar wanneer je kans wilt maken op longhaul tickets met een bestemming naar keuze van Norwegian, je een overnachting in een 4-sterren wellness resort via TravelBird wel ziet zitten, of bij Novotel Amsterdam City zou willen slapen met een heerlijk ontbijt, is het verstandig de kalender in de gaten te houden… Verder zijn er een aantal leuke kleinere prijzen te winnen, zoals speakers, cadeaubonnen en InsideFlyer Frequent Flyer kits. Oftewel: gewoon elke dag meedoen.

Je maakt ook kans op in totaal 10.000 CashPoints van Norwegian Reward (€1000,- waard), en zij zijn dit jaar gestart met hun eigen internationale kerstkalender. Wanneer je je daarbij voor morgen 1 december inschrijft maak je kans op nog meer CashPoints, en daarnaast zal hun kerstman iedere dag een nieuwe bestemming langsgaan… En moet je proberen te raden waar hij is die dag om kans te maken op kortingen en nog meer CashPoints.

Veel plezier & succes met de InsideFlyer Adventkalender 2017!

Onze partners:

We bedanken Norwegian Reward, Novotel Amsterdam City, Awardex, TravelBird, Qatar Airways, American Express, Coolblue en Ribera del Duero voor het mede mogelijk maken van de InsideFlyer Adventskalender.

Voorwaarden & regels

Iedere dag wordt er willekeurig een winnaar getrokken uit alle inschrijvingen, deze zal op de hoogte gebracht worden via e-mail. In het geval dat de winnaar niet binnen 7 dagen reageert op deze mededeling, zal de prijs niet aan hem/haar worden uitgereikt en zal deze worden toegewezen aan een nieuwe winnaar. Elke dag mag/kun je één keer deelnemen.

Je e-mail adres kan eventueel gebruikt worden voor interessante promoties van onze partners, en we zullen je toevoegen aan onze eigen nieuwsbrief. Door deel te nemen aan de InsideFlyer Adventkalender ga je hiermee akkoord. Je kunt je uiteraard op ieder moment uitschrijven voor het ontvangen van deze nieuwsbrieven.

InsideFlyer en onze partners zijn niet verantwoordelijk van het niet verkrijgen van prijzen om wat voor reden dan ook. Denk hierbij aan dat er iets mis gaat met de bezorging door een derde partij, of dat je niet voldoet aan de voorwaarden van de prijs. We zullen er uiteraard alles aan doen om ervoor te zorgen dat de prijs bij de rechtmatige winnaar terecht komt.

Materiële prijzen kunnen enkel verstuurd worden naar adressen binnen Nederland en België.

Reacties

  1. Simon zegt

    Leuke actie!

    Weet iemand ook of IHG weer een advent actie heeft, vorig jaar moest je een sneeuwpop zoeken, leverde wel wat puntjes op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *