InsideFlyer Advent Calendar #14: win een Park, Sleep & Fly pakket van Holiday Extras2 min leestijd

InsideFlyer Advent Calendar #11: win een BAGTAG Flex

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is vandaag 14 december en dat betekent dat het alweer tijd is voor dag 14 van de InsideFlyer Advent Calendar. Maar wat zit er achter dit deurtje? Deze keer weer een mooie prijs van Holiday Extras! Je maakt namelijk kans op een Park, Sleep & Fly Pakket. Lees snel verder om meer te weten te komen over de prijs en hoe je mee kunt doen.

InsideFlyer Advent Calendar

Traditiegetrouw maak je als trouwe InsideFlyer lezer weer kans op leuke prijzen tijdens de Advent Calendar periode. Eerder gaven we al prijzen weg van Bagtag, een retourticket naar IJsland met PLAY en loungetoegang voor twee personen. Heb jij al meegedaan?

Holiday Extras

Achter het veertiende deurtje van de InsideFlyer Adventskalender zit een Park, Sleep & Fly Pakket, dat we in samenwerking met Holiday Extras weggeven. Holiday Extras is een Britse reiswebsite die jou helpt  het meeste uit je reis te halen. Zo kun je er terecht voor het boeken van vliegtickets, hotelovernachtingen, autohuur en reisverzekeringen. Maar ook airport transfers, loungetoegang en zelfs airport fast track.

Vandaag geven we dus een Park, Sleep & Fly arrangement van Holiday Extras weg, inclusief een overnachting en gratis parkeren voor de duur van je reis op een luchthaven aangeboden door Holiday Extras. Een mooie prijs dus!

Het Britse Holiday Extras heeft een breed aanbod aan reisgerelateerde producten en services (Bron: Holiday Extras)
Het Britse Holiday Extras heeft een breed aanbod aan reisgerelateerde producten en services (Bron: Holiday Extras)

Hoe doe ik mee?

Deelname is heel simpel. Volg deze link of klik op de button en kies voor ‘Day 14’. Daarna kom je op de registratiepagina. Hier voer je het land waar je woont in en je e-mailadres. Na voltooiing van het formulier doe je mee met de giveaway!

InsideFlyer Advent Calendar

Het is mogelijk om je kansen op de prijs te verhogen. Na deelname krijg je een unieke link die je aan je vrienden en familie kunt sturen. Als zij jouw link gebruiken krijg je tot drie extra kansen om te winnen.

InsideFlyer Advent Calendar 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *