InsideFlyer Advent Calendar #13: Win twee FC Bayern München voetbaltickets2 min leestijd

InsideFlyer Advent Calendar #11: win een BAGTAG Flex

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is vandaag 13 december. Dat betekent dat het alweer tijd is om het dertiende deurtje van de InsideFlyer Advent Calendar te openen. Vandaag mogen we weer voetbaltickets weggeven namens onze partner Qatar Airways. Zit jij straks op de tribune bij de wedstrijd FC Bayern München tegen Borussia Mönchengladbach?

InsideFlyer Advent Calendar

Traditiegetrouw maak je als trouwe InsideFlyer lezer weer kans op leuke prijzen tijdens de Advent Calendar periode. Dat betekent dat je elke dag kans maakt op vette prijzen. Wat dacht je van een vlucht naar IJsland? Of een mooie BAGTAG reisgadget? We houden je dagelijks op de hoogte van de prijzen die we samen met onze partners mogen weggeven.

Voetbalkaartjes

Vandaag kun je twee voetbaltickets winnen voor de wedstrijd FC Bayern München – Borussia Mönchengladbach op 7 januari 2022 in de Allianz Arena in München. Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door Qatar Airways, de officiële Platinum Partner van FC Bayern München. Te zien aan het logo op het officiële wedstrijdtenue van de spelers van de club. Klik hier om kans te maken op de prijs van vandaag.

Mocht de wedstrijd in verband met de COVID-richtlijnen niet door gaan dan wordt er in overleg met Qatar Airways een andere datum gekozen.

Deze Boeing 777-300 van Qatar Airways laat zien hoe toegewijd de airlines is aan sport (Bron: Qatar Airways)
Deze Boeing 777-300ER van Qatar Airways laat zien hoe toegewijd de airline is aan sport (Bron: Qatar Airways)

Hoe doe ik mee?

Deelname is heel simpel. Volg deze link of klik op onderstaande button en kies voor ‘Day 13. Daarna kom je op de registratiepagina. Hier voer je het land waar je woont in en je e-mailadres. Na voltooiing van het formulier doe je mee met de giveaway!

Het is mogelijk om je kansen op de prijs te verhogen. Na deelname krijg je een unieke link die je aan je vrienden en familie kunt sturen. Als zij jouw link gebruiken krijg je tot drie extra kansen om te winnen.

InsideFlyer Advent Calendar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *