InsideFlyer Advent Calendar #11: win een BAGTAG+Belt2 min leestijd

InsideFlyer Advent Calendar #11: win een BAGTAG Flex

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is tijd voor deurtje 11 van de InsideFlyer Advent Calendar! Vandaag een wel heel innovatieve prijs van onze partner BAGTAG. Je maakt namelijk kans op een BAGTAG+Belt, de ideale gadget voor je check-in bagage. Lees snel verder om deel te nemen.

InsideFlyer Advent Calendar

Traditiegetrouw maak je als trouwe InsideFlyer lezer weer kans op leuke prijzen tijdens de Advent Calendar periode. Dat betekent dat je elke dag kans maakt op leuke prijzen. Eerder gaven we al prijzen weg van de nieuwe airline Play, een Park, Sleep & Fly pakket en loungetoegang voor twee personen. Heb jij al meegedaan?

BAGTAG

Op het moment biedt Bagtag drie producten. De Bagtag Fix en de Bagtag Flex. Beide producten kunnen aanvuld worden met de Bagtag belt. Meer over de verschillende producten lees je hier.

Kan jij niet wachten en wil je gelijk zo’n BAGTAG aanschaffen? InsideFlyer lezers krijgen een exclusieve korting van 15 procent met de kortingscode InsideFlyer15.

 

Het digitale bagagelabel wordt contactloos en veilig bijgewerkt met behulp van Near Field Communication-technologie. Het gehele incheckproces kan vanuit huis of in het hotel gedaan worden. Zo vermijdt BAGTAG onnodige wachttijden en contactpunten met andere reizigers op de luchthaven en bij de incheckbalie voor meer gezondheidsveiligheid. In combinatie met het snelle bagageafgiftesysteem kan het inchecken van bagage op de luchthaven worden verkort tot 4 seconden zonder iets anders dan je eigen bagage aan te raken.

Achter het elfde deurtje van de InsideFlyer Adventskalender zit een BAGTAG+Belt, die we in samenwerking met BAGTAG weggeven. Een mooie prijs dus!

Hoe doe ik mee?

Deelname is heel simpel. Klik op deze link of onderstaande button en kies voor ‘Day 11’. Daarna kom je op de registratiepagina. Hier voer je het land waar je woont in en je e-mailadres. Na voltooiing van het formulier doe je mee met de giveaway!

InsideFlyer Advent Calendar

Het is mogelijk om je kansen op de prijs te verhogen. Na deelname krijg je een unieke link die je aan je vrienden en familie kunt sturen. Als zij jouw link gebruiken krijg je tot drie extra kansen om te winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *