InsideDeals – De meest interessante deals

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Welkom bij alweer een nieuwe editie van InsideDeals, zowaar een tweede deze week. Ik kon het niet laten om nog wat deals bij elkaar te sprokkelen voor jullie. Enkel deals in business class en zelfs eentje met SkyTeam! Dus zeg niet dat ik m’n best niet doe voor jullie. Het betreft allemaal vluchten die vertrekken uit Amsterdam of Brussel.

Business class naar New York

Vanaf Brussel kan je voor minder dan 1400 Euro in business class naar New York vliegen. Je hebt op de heenweg wel een lange stop in Dublin. In het voorbeeld hier onder is dit bijna 24 uur. Maar het voordeel van het vliegen via Dublin is dat je daar al door de Amerikaanse immigratie gaat.

Er zijn tickets te boeken op verschillende data. De vluchten hieronder zijn in de maand november, maar zelf zoeken is de boodschap.

insidedeals
Let op, op de heenweg een lange stop in Dublin

Business class naar Montréal

Voor degenen die graag miles willen sparen binnen Star Alliance (tip: crediteer ze bij Aegean of Asiana), is dit een leuke deal. Je kan wederom voor minder dan 1400 Euro richting Canada vliegen. Meer bepaald naar Montréal. Je vliegt vanaf Amsterdam met een stop in Newark. Op de terugweg maak je een (lange) stop in Toronto.

De vluchten worden uitgevoerd door Air Canada en zijn te vinden in de maanden december 2018 en januari 2019.

insidedeals
Met een tussenstop naar Montréal

Business class naar Ho Chi Minh City (Saigon)

Deze vluchten naar Saigon vond ik eerst met Emirates voor ongeveer 1500 Euro. Maar vanaf het moment dat ik vanaf Google Flights verder doorklikte naar de site van Emirates, steeg de prijs naar zo’n 1900 Euro. Niet echt een deal meer te noemen.

Na wat gespeel met de data, kwam ik met onderstaande vluchten op de proppen. Op de heenweg vlieg je vanaf AMS met stops in Warshau en Singapore door naar Vietnam. De vluchten worden uitgevoerd door LOT en Jetstar. Terug vlieg je eerst met Singapore Airlines en vervolgens met LOT weer naar huis. Beschikbaarheid van tickets is te vinden in de maand december.

insidedeals
Via Polen en Singapore naar Vietnam

Business class naar Peking

LOT Polish Airlines heeft momenteel een aantal leuke tickets in de aanbieding. Wie wil er voor relatief weinig geld naar China? Het is mogelijk vanaf Amsterdam, via Warshau, naar Peking. Ik vond tickets voor maart 2019, maar er zullen vast nog meer data zijn.

insidedeals
Met LOT in business class naar China

Business class naar Zanzibar

Zoals beloofd, een deal met SkyTeam! Vanaf Frankfurt kan je met Air France via Parijs en Nairobi naar Zanzibar vliegen. De prijs? Minder dan 1500 Euro. Op de terugweg heb je een stop meer dan op de heenweg. Je vliegt dan van Zanzibar naar Arusha, vervolgens Nairobi en Parijs naar Frankfurt. Geen paniek, je kan de terugweg ook boeken met slechts 2 stops. Maar een extra segment levert extra miles/punten op, niet waar?

De tickets zijn te vinden voor de maand april 2019 en via de OTA kan je zelf verder zoeken naar andere data.

insidedeals
Je bent even onderweg…

Dit was het weer voor deze editie. Misschien dat jullie denken dat regelmatig dezelfde continenten de revue passeren en dat is best mogelijk. Ik zoek zelf ook regelmatig naar deals richting Zuid-Amerika of Oceanië, maar helaas komen die minder frequent voor. Tenzij ik die over het hoofd zie?

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *