InsideDeals – De meest interessante deals

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Welkom bij de vierde editie van InsideDeals! Deze keer deals in zowel economy, premium economy als business class, met verschillende airlines naar uiteenlopende bestemmingen.

Economy class naar Boston

Soms begrijp je niet waarom tickets zo goedkoop kunnen zijn. Vanaf Stockholm vlieg je voor 270 euro in economy class naar Boston (VS). Het leuke aan het vliegen met Icelandair is dat je een stopover kunt maken in Reykjavik. Er zijn verschillende data te vinden via Google Flights. Meer info over de gratis stopover is hier (klik) te vinden.

insidedeals

Economy class naar New York

Net toen ik dacht dat het niet goedkoper kon, kwam ik de onderstaande Lufthansa vluchten tegen. Voor amper 236 euro zijn er tickets te boeken vanuit Zweden naar de Big Apple. Het mooie aan deze vluchten is dat je op een Boeing 747 vliegt! De goedkoopste tarieven die ik kon vinden waren in de maand mei.

insidedeals

Economy class naar San Francisco

Ik heb nog niet gekeken of het gaat om een promotie bij Lufthansa, maar amper 10 euro meer vlieg je vanaf Stockholm naar de Westkust van Amerika! Voor 246 euro kan je vluchten boeken naar San Francisco. Wederom gaat het om data in mei, maar er zijn nog meer data beschikbaar als je zoekt via Google Flights. Dit zijn leuke deals!

insidedeals

Premium economy naar New York

Via onze collega’s van InsideFlyer DE werden we op de hoogte gebracht van mooie tarieven in premium economy bij British Airways. Je moet er wel voor naar Zürich en dan vlieg je voor minder dan 600 euro naar New York. Meer details zijn hier (klik) te vinden. Het gaat trouwens om meerdere bestemmingen.

insidedeals

Business class naar New York

Vanuit Dublin zijn er relatief goedkope tickets in business class bij KLM te boeken. Het gaat opnieuw om tickets naar New York. Het betreft rechtstreekse vluchten. Als je verder met de data wil spelen, dan kan dit via Momondo.nl

insidedeals

Business class naar Manilla

In voorgaande edities van onze InsideDeals kwamen de goedkope business class tickets bij Saudi Arabian Airlines al eens aan het licht. Nu heb ik er nog eentje gevonden, namelijk van Madrid naar Manilla. Voor minder dan 1000 euro vlieg je richting Zuidoost-Azië. Vluchten zijn te vinden via de gekende OTA (Online Travel Agency).

insidedeals

In de volgende editie zal ik een poging doen om deals te verzamelen die vertrekken vanuit Nederland of België. Alvast een fijn weekend gewenst aan iedereen! Voor degenen die gaan vliegen, geniet ervan en goede reis! 

Reacties

  • Lionell Jansen Lionell Jansen zegt

   Dank je Sandor! We proberen op z’n minst 1 post per week te doen gewijd aan deals tenzij er een aantal hele goeie deals voorbij zien komen die we jullie niet willen onthouden.

   Groeten & alvast een fijn weekend!
   Lionell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *