InsideDeals – De meest interessante deals

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Welkom bij de derde editie van InsideDeals! Deze keer allemaal deals in business class, met verschillende airlines naar uiteenlopende bestemmingen.

Business class naar Bangkok

Vanaf Schiphol zijn er tickets in business class met British Airways te boeken naar Bangkok. Voor iets meer dan 1300 euro vlieg je met BA naar Thailand. Er zijn verschillende data beschikbaar, je kan hier (klik) spelen met de data.

insidedeals

Met deze vluchten kan je Avios en tier points sparen bij British Airways en op die manier elite status verdienen.

Business class naar Hong Kong

Via Google Flights vond ik een relatief goedkope business class fare vanaf AMS naar Hong Kong. Ik heb deze enkel via GF gevonden, via Momondo vond ik echter niks wat er bij in de buurt kwam qua prijs.

insidedeals

Business class naar Mumbai

Het is niet mijn favoriete airline en je zit met een lange layover in Caïro op de heenweg. Maar voor minder dan 1300 euro kan je vanaf Brussel naar Mumbai vliegen in business class. Het gaat hierbij wel om een zogenaamde droge airline. Met andere woorden als je een druppel alcohol wil drinken aan boord, dan zal je het zelf mee moeten brengen. Tickets zijn te vinden via deze link (klik).

insidedeals

Business class naar Peking

Vanaf Parijs kun je met onze Poolse vrienden van LOT in business class naar China vliegen. Meer bepaald naar Peking. Dit kan voor minder dan 1400 euro en tickets kan je zoeken via deze link (klik). Er zijn verschillende data beschikbaar.

insidedeals

Business class naar Montreal

De goedkoopste business class fare die ik kon vinden was voor vluchten met Air Transat vanaf Parijs naar Montreal (Canada). Voor 938 euro vlieg je rechtstreeks naar Montreal. Tickets zijn te vinden via onder andere de site van Momondo. Er is trouwens ontzettend veel beschikbaarheid op deze route op verschillende data.

insidedeals

Hebben jullie nog leuke deals gespot? 

Reacties

 1. ErnstT zegt

  Air Transat is prima maar heeft geen echte business-class. De Club stoel is breed met ruime recline, geen lie-flat of voetensteun. Wel priority services en prima bediening met genoeg drank.

  • Lionell Jansen Lionell Jansen zegt

   Hi Ernst, bedankt voor de info! Ik heb zelf nog nooit eerder met Air Transat gevlogen, maar als ik het zo lees is het absoluut geen slecht produkt om mee te vliegen.

   Fijne avond nog!
   Lionell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *