InsideDeals – De meest interessante deals

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Er zijn nog steeds leuke business class tarieven te vinden met Google Flights, vandaar deze tweede editie van InsideDeals deze week. Het kan zo makkelijk zijn om tickets te vinden, gewoon een continent ingeven en nadien op flexibele data zoeken en klaar is Kees!

De vluchten in dit artikel vertrekken voornamelijk vanaf Parijs (CDG), eentje vanaf Frankfurt (FRA) en eentje vanaf Schiphol. Soms loont het de moeite om naar andere vliegvelden te kijken, maar kijk altijd naar de bijkomende kosten om daar te komen.

Business class naar Los Angeles

De eerste deal is er eentje richting de Westkust van de VS, namelijk naar Los Angeles. Er zijn mogelijkheden met zowel Star Alliance als SkyTeam. De Star Alliance optie heeft wel een stop meer. Vluchten zijn te vinden aan het einde van de maand november.

insidedeals

De vluchten met SkyTeam worden uitgevoerd door Air France en Delta en zijn te vinden in dezelfde periode.

insidedeals

Business class naar Johannesburg

Een niet zo’n voor de hand liggende airline om mee te vliegen is El Al. Maar zij bieden een leuke deal om goedkoop in business class naar Johannesburg te vliegen. Op zowel de heen- als terugreis maak je een stop in Tel Aviv. Voor minder dan 1400 vlieg je eind december naar Zuid-Afrika.

insidedeals

Business class naar Rio de Janeiro

Ga je liever de andere kant van de wereld op en dan specifiek naar Brazilië? Dat kan! En dan met name met Lufthansa vanaf CDG. Je maakt een tussenstop in Frankfurt. Voor minder dan 1500 Euro vlieg je in business class heen en weer. Deze deal is voor mensen die op het laatste moment willen vertrekken, want de tickets zijn geldig voor begin november.

insidedeals

Business class naar Zanzibar

Het is even geleden, maar Zanzibar kwam ik ook weer tegen tijdens het zoeken naar leuke deals. Het is een bestemming die bij mij nog hoog op de verlanglijst staat. Vertrek vanaf Frankfurt, met stops in Parijs en Nairobi. Voor net iets meer dan 1400 Euro zijn deze vluchten te boeken voor een periode ergens eind november.

Business class naar Miami

Als laatste deal nog eentje richting de VS, ditmaal de Oostkust. Je kan er de warmte gaan opzoeken en het gure herfstweer achter je laten. Er zijn mogelijkheden met zowel Star Alliance en SkyTeam. In beide gevallen vertrekken je vanaf Parijs, maar de SkyTeam optie biedt rechtstreekse vluchten.

Voor minder dan 1400 Euro vlieg je eind november voor een weekje naar de zon!

Foto credits momondo.nl en Google Flights

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *