IHG komt met nieuwe luxury en lifestyle brand1 min leestijd

IHG hotel merk voco vestigt voor het eerst in Parijs, Frankrijk.

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Intercontinental Hotel Group (IHG) lanceert komende week een nieuwe brand. Dit maakte de hotelketen onlangs bekend. Deze zou te vergelijken zijn met Hilton Curio Collection en Hyatt Unbound Collection.

IHG komt met nieuwe brand

Alhoewel de hotelketen nog niets bekend heeft gemaakt over de naam is de kans groot dat deze Versett gaat heten. Eerder dit jaar kwamen hier namelijk al details over naar buiten. Hierbij staan vooral luxury en lifestyle centraal. Het zullen dus luxere hotels zijn dan dat we tot nu toe van de hotelketen gewend zijn. Het is de bedoeling dat ruim 100 hotels de komende jaren deze nieuwe brand naam zullen krijgen. Dit zullen eigenlijk alleen maar bestaande hotels zijn. IHG legt uit dat het een veel slimmere zet is om reeds bestaande hotels om te bouwen. “Zo houden we de kosten lager en spelen we tegelijkertijd in op de wensen van onze klanten”, legt een woordvoerder van de hotelketen uit. Een aantal jaar geleden lanceerde IHG ook al de Voco brand. In september 2020 werd het eerste Voco hotel in Parijs geopend.

IHG hotel merk voco vestigt voor het eerst in Parijs, Frankrijk.
Na Voco lanceert IHG komende week nog een nieuwe brand.

Deze nieuwe brand is echter nog een stukje luxer dan Voco. Het is natuurlijk afwachten hoe de markt hierop gaat reageren en of dit een success gaat worden. IHG beschikt op dit moment in tegenstelling tot Hilton, Hyatt en Marriott nog niet over bijzonder veel luxe hotels. Al zijn er wel een paar te vinden waaronder het Amstelhotel. IHG gaat op dit vlak dus ook de concurrentie aan met deze hotelketens. Ook biedt de hotelketen op dit moment nog geen gratis ontbijt, gegarandeerde upgrade en late check-out aan.

Bron- en beeldmateriaal: IHG

Reacties

  1. JdV zegt

    Dus het Amstel hotel is geen luxury hotel? Wat een onzin. Intercontinental hotels zijn zeker luxe en soms okk lifestyle. Dit artikel slaat echt nergens op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *