IHG Koop Punten Met 100% Bonus Cyber Monday Deal2 min leestijd

IC Bora Bora Tahiti

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt nu, vanwege Cyber Monday, IHG punten kopen met 100% bonus. IHG heeft meerdere malen een promotie gehad waarbij je dubbele punten kreeg, maar in dit geval krijg je de 100% bonus al bij het kopen van 5.000 miles! Voorheen was de drempel voor de 100% bonus een stuk hoger.

ihg-cyber-monday-deal

IHG 100% Bonus

Deze promotie loopt tot en met 2 december 2016. Je kunt maximaal per jaar 120.000 punten kopen. Tijdens deze promotie koop je deze 120.000 punten voor $690,-. Deze punten kun je gebruiken voor bijvoorbeeld meerdere award overnachtingen.

Het is altijd belangrijk om de prijs in punten te vergelijken met de prijs die het hotel vraagt. Deze bonus komt waarschijnlijk vooral van pas tijdens de feestdagen zoals kerst en nieuwjaar. Op deze dagen ligt de reguliere prijs hoog, waarbij de prijs in punten relatief laag is.

Je kunt deze IHG punten ook gebruiken voor Point Break hotels. Meerdere malen per jaar geeft de hotelketen een lijst uit waarbij je per nacht maar 5.000 punten hoeft te betalen! In dit geval betaal je dus maar 28.75 US dollar per nacht voor je hotelkamer! Een betere prijs voor je hotelkamer ga je in de meeste gevallen niet krijgen. Een volledige lijst van al deze Point Break hotels kun je in dit artikel op InsideFlyer vinden. In de hotels die in deze lijst staan kun je tot en met 31 januari 2017 overnachten.

Mijn advies is om vooral te kijken waarvoor je de punten gaat gebruiken alvorens de punten te kopen. Het kan namelijk maar zo zijn dat IHG de prijs voor een award overnachting omhoog doet. De punten die je koopt worden binnen 3 dagen bijgeschreven in je account. De punten kun je op deze website van de hotelketen kopen. Om te punten te kunnen kopen heb je een creditcard, een account (welke je gratis kunt aanmaken) en je wachtwoord nodig.

Ga jij gebruik maken van deze IHG 100% bonus? Laat het hieronder of op het forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *