Iberia awards met 50% korting

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Spaanse luchtvaartmaatschappij Iberia heeft op dit moment een mooie mijlen-promotie. Een groot aantal van hun bestemmingen zijn tegen de helft van het normale aantal Avios (zoals de mijlen bij Iberia heten) te boeken. Nederlandse reizigers zullen wel eerst naar Brussel moeten afzakken om hiervan te profiteren, aangezien de vluchten naar Amsterdam door Iberia Express worden uitgevoerd en deze vluchten niet in de promotie inbegrepen zijn.

Een enkele reis Brussel – Madrid kost je normaal 7.500 Avios, en nu dus maar 3.750 Avios. Helaas wordt er als je een transfer hebt, het aantal miles voor beide bestemmingen apart berekend. Zo kan je vanuit Madrid voor slechts 20.000 Avios naar Chicago vliegen in business.  Wil je vanuit Brussel vliegen dan moet je 27.500 Avios afgeven, wat natuurlijk nog altijd heel wat beter is dan de 55.000 Avios die zo’n trip je normaal zou kosten.

23 iberia plus images

Interessant is ook dat indien je niet genoeg Avios hebt, je ook de optie hebt om een deel van het ticket te betalen. Zo kan je ervoor kiezen om voor de trip naar Chicago vanuit Brussel in Business slechts 14.500 Avios te geven en zelf €361.45 bij te leggen. Een retourtrip in Business kost je zo slechts €723 en 29.000 Avios

Om van deze promo gebruik te maken moet je snel zijn: je moet je ticket boeken voor 15 november via de site van Iberia en afreizen tussen 1 december en 31 januari. Avios die je bij British Airways staan hebt, kan je kosteloos naar je Iberia account overzetten en vice versa.

De lijst met beschikbare bestemmingen vind je hier (klik).  Boeken doe je via je Avios account op de Iberia site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *