Hyatt Nieuwste Wellness Resort; Miraval2 min leestijd

Hyatt Miraval

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hyatt heeft onlangs de Miraval Group overgenomen van KSL Capital Partners voor $215 miljoen. Daarbij heeft Hyatt aangegeven dat zij in de komende drie jaar minimaal $160 miljoen aan het resort in Arizona gaan besteden en de Texas en Massachusetts hotels gaat bouwen.

Op dit moment is er één resort te boeken via Hyatt, namelijk Miraval Resort & Spa in Tucson, Arizona. Dit hotel richt zich volledig op wellness.

Hyatt Miraval

Miraval is geopend in 1995 en heeft 117 kamers. Het unieke aan deze brand is dat er elke week meer dan 120 welness activiteiten, fitness klasjes en lezingen zijn. Het hotel heeft diverse kamers, suites en hele villa’s die je kunt boeken tijdens je verblijf.

De prijs voor het resort verschilt behoorlijk per maand, maar in de meeste tarieven tot en met mei zit een resort credit inbegrepen van $175,-. Daarnaast zijn alle maaltijden, koffie en smoothies en alle activiteiten zoals de lezingen, meditatie en yoga inbegrepen. In de prijs zit vervoer vanaf de Tucson International Airport inbegrepen, indien je dit voor 72h aangeeft. Kom je na 9:00 uur aan in het hotel? Dan ontvang je een late night snack op je kamer. Je kan ook worden teruggebracht naar deze luchthaven tot uiterlijk 2 uur in de middag.

Miraval Hyatt

Miraval & World of Hyatt

Op dit moment is Miraval geen onderdeel van het loyaliteitsprogramma van Hyatt. Deze wordt momenteel toegevoegd aan World of Hyatt, maar het is nog niet bekend wanneer precies. Hierdoor kun je het hotel niet boeken met punten en gelden de elite voordelen ook niet.

Het loyaliteitsprogramma van Hyatt is onlangs sterk veranderd. Zo zijn er vier nieuwe elite niveau’s, namelijk member, Discoverist, Explorist en Globalist. Als Globalist krijg je vanaf heden een upgrade naar de best beschikbare kamer, waaronder suites. Omdat dit nieuwe resort nog niet bij World of Hyatt is aangesloten, krijg je deze upgrade helaas nog niet. Alle informatie over dit vernieuwde loyaliteitsprogramma kun je in dit artikel op InsideFlyer.nl vinden.

Wat vind jij van deze nieuwe brand van Hyatt? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Hyatt Miraval Arizona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *