Hyatt Flying Blue Promotie1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hyatt heeft een promotie waarbij je triple Flying Blue award miles krijgt bij elk verblijf. Dit betekent dat je geen 500 Flying Blue miles krijgt, maar 1500! Je dient je voor je eerste verblijf aan te melden via deze link. Deze promotie loopt van 1 mei 2014 t/m 31 augustus 2014. Voor het aanmelden dien je in bezit te zijn van een Hyatt Gold Passport account, als je die niet hebt kun je je gemakkelijk aanmelden via de bovenstaande link.

Hyatt 3X points
Hyatt triple miles Flying Blue

Promotie

Hieronder vindt je de tabel met de bijbehorende Flying Blue miles. Vanaf je tweede verblijf krijg je de 1000 extra Flying Blue miles. Dit loopt op tot je 15e verblijf waarbij je in totaal 21.500 Flying Blue miles kan verzamelen. Belangrijk is dat het gaat per verblijf en niet per overnachting. Om het maximale eruit te halen adviseer ik om zo vaak mogelijk te wisselen tussen de verschillende Hyatt’s als je meerdere nachten verblijft.

Hyatt Tabel
Hyatt Flying Blue Tabel

Terms & Conditions

De promotieperiode is van 1 mei 2014 tot en met 31 augustus 2014. Je dient je aan te melden voor je eerste verblijf.

Alle hotel van de Hyatt groep komen in aanmerking voor deze promotie behalve verblijven bij M Life Resorts tellen niet mee.

De Flying Blue miles worden binnen vier tot zes weken bijgeschreven.

Voor de volledige Terms & Conditions kun je hier terecht.

Conclusie

Hyatt bied een mooie promotie als je Flying Blue miles spaart. Als je er voor kiest om Flying Blue punten te sparen, dan krijg je geen Gold Passport Points die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor gratis overnachtingen. Je verblijf telt wel mee om een status te behalen. Lid worden van het Gold Passport loyaliteitsprogramma is gratis en kan via de bovenstaande link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *