HotelWeek ZomerWeek 2017 – HotelSpecials2 min leestijd

Hilton Dusseldorf ZomerWeek HotelWeek

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Van 20 tot en met 26 juni is er weer de HotelWeek ZomerWeek 2017. Met deze HotelWeek kun je luxe hotels boeken vanaf €40,- per kamer per nacht. Het ontbijt is bij ieder hotel dat je boekt in de HotelWeek inbegrepen. Je kunt het volledige aanbod tijdens deze ZomerWeek hier vinden.

HotelWeek ZomerWeek

HotelWeek ZomerWeek 2017

Het aanbod tijdens deze week bestaat uit drie, vier en vijfsterren hotels. Deze hotels liggen in Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk. Je kunt een verblijf boeken tussen 23 juni en 3 september 2017. In totaal zijn er 98 hotels beschikbaar tijdens deze week.

De vijf sterren hotels die je nog kunt boeken zijn het Hilton Dusseldorf en Hotel & Spa Savarin. Voor het Hilton in Dusseldorf boek je een verblijf vanaf €70,- per kamer per nacht inclusief ontbijt. Voor Hotel & Spa Savarin ben je ook minimaal €70,- kwijt per kamer per nacht inclusief ontbijt.

Voor €40,- slaap je bijvoorbeeld in het Classics Hotel Parc des Expositions in Frankrijk of het Hotel Haus Kylltal in Duitsland. Voor €50,- kun je overnachten in bijvoorbeeld het Van der Valk in Amersfoort, Apollo Hotel Almere City Centre, het Post Plaza Hotel in Leeuwarden of Hotel Dusseldorf City by Park Inn.

Je kunt het aanbod tijdens de HotelWeek filteren op diverse items. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor gratis Wi-Fi, of er een zwembad aanwezig is of dat huisdieren toegestaan zijn. Je kunt echter ook filteren op het type hotel zoals bijvoorbeeld romantisch, rustig gelegen of culinair. Een andere optie is dat je ook kunt zoeken op hotels die gelegen zijn in de buurt van attractieparken of golfbanen. Andere optie’s zijn nog regio/land of de klantwaardering voor de kamers. Deze filters kun je aan de linkerkant vinden op de website van HotelSpecials.

Wil je een hotel boeken met korting? Kijk dan ook zeker eens naar Secret Escapes. In dit artikel kun je alles lezen over Secret Escapes en of het een goede deal is.

Ga jij gebruik maken van deze HotelWeek? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *