Hilton komt met nieuwe extended stay brand2 min leestijd

Spark by Hilton

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hilton is van plan om over een paar maanden een nieuwe extended stay brand toe te voegen aan het huidige aanbod van hotels. Gisteren kondigde IHG One Rewards ook al aan uit te gaan breiden door 70 hotels en resorts van Iberostar aan het aanbod toe te gaan voegen.

Hilton komt met nieuw extended stay brand

Hilton wil binnenkort komen met een nieuwe brand. Dit moet een extended stay brand worden, iets wat je kunt vergelijken met de huidige Home2Suites. Volgens CEO van Hilton, CEO Chris Nassetta, hebben mensen tegenwoordig behoefde aan langere verblijven en goedkopere verblijven. “We willen daarom met een brand komen waar mensen voor 30, 60, 90 of zelfs 120 dagen aaneengesloten kunnen overnachten”, aldus de CEO. Op dit moment is Hilton eigenlijk vooral gefocust op duurdere hotels voor de wat kortere verblijven. Hilton wil zich met deze nieuwe brand gaan focussen op snelle en goedkopere bouw waardoor gasten op een voordelige manier ergens voor een langere periode kunnen verblijven. Hilton kwam onlangs ook al met de Spark by Hilton brand. Deze brand is echter gefocust op korte verblijven.

Spark by Hilton
Hilton introduceerde onlangs ook al de Spark by Hilton brand. (bron: Hilton)

Bij een extended stay brand is men niet alleen gefocust op een wat langer verblijf. Net als bij Hyatt Studios is ook de service een stuk minder groot van wat we tot nu toe bij Hilton gewend zijn. Hierbij moet je denken aan de housekeeping en eten en drinken. Of je op verblijven van deze nieuwe brand ook Hilton Honors punten en nachten kunt verdienen is vooralsnog nog niet bekend. Ook is het nog niet bekend op welke locaties Hilton deze nieuwe hotels wil aanbieden. Hilton geeft verder wel aan om in ieder geval 100 van deze nieuwe hotels te willen bouwen. De komende maanden zal Hilton in ieder geval meer bekend maken over de nieuwe brand. Wat we tot nu toe wel weten is dat deze nog minder luxe zijn dan de Home2 Suites.

Uitgelichte afbeelding: Hilton Honors

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *