Hilton Honors Lente Flash Sale

Hilton Honors Flash Sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Deze Hilton Honors Lente Flash Sale loopt van 21 maart tot en met 27 maart 2017. Je kunt je overnachting boeken tussen 24 maart en 27 augustus, behalve als er een alternatieve datum vermeld staat bij het specifieke hotel. Deze flash sale is geldig in de UK, Europa, Midden-Oosten en Afrika. 

Hilton Honors Lente Flash Sale Europa, UK, Midden-Oosten & Afrika

Alle deelnemende hotels van deze Lente Flash Sale kun je op deze website vinden. In Nederland doen alle Hilton hotels mee met deze aanbieding. Op de site kun je een deelnemend land selecteren. Selecteer je een land, dan kom je op een pagina met alle deelnemende hotels. Bovenin die pagina kun je de data wijzigen en direct zien welke prijzen voor welk hotel wordt gevraagd.

Per aanbieding op de website zijn er een gelimiteerd aantal kamers te boeken. De kamers die je boekt via deze flash sale zijn niet annuleerbaar en moeten vooraf betaald worden. Boek je een hotel in Duitsland, dan krijg je 10% terug bij een annulering. Je krijgt tot 20% korting op de best available rate. Je krijgt als Hilton Honors 5% extra korting, waardoor je maximaal 25% korting krijgt. Dit geldt niet in Bangkok, de Malediven en Tokyo, daar krijg je maximaal 35% korting op je hotelkamer.

Hilton Lente Flash Sale United States, Latijns-America, Caribisch Gebied & Canada

Er is ook een andere variant, namelijk de sale die geldig is in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, Caribisch Gebied en Canada. Deze is geldig voor verblijven tussen 14 april en 17 april 2017 of tussen 25 mei en 30 mei 2017. Je krijgt op de deelnemende hotels maximaal 20% korting op de Best Available Rate.

Deze actie is geldig bij hotels van Hilton Hotels & Resorts, Curio, DoubleTree, Embassy Suites, Hilton Garden Inn, Hampton, Home2 Suites, Homewoord Suites en Tru by Hilton. Alle deelnemende hotels van deze flash sale kun je op deze pagina vinden. Op die pagina kun je ook alle Terms & Conditions vinden van deze actie.

Hilton Honors verandering & 100% bonus bij aankoop van miles

Onlangs heeft Hilton een aantal veranderingen doorgevoerd op het loyaliteitsprogramma gebied. Zo is o.a. de naam veranderd van Hilton HHonors naar Hilton Honors en is er een Points & Money mogelijkheid toegevoegd. Alle informatie over de veranderingen kun je in dit artikel op InsideFlyer.nl vinden.

Momenteel loopt er ook een promotie waarbij je 100% bonus miles krijgt bij aankoop van Hilton Honors punten. Deze actie is geldig tot en met 3 mei en geldt op aankopen vanaf 5.000 miles. In dit artikel op InsideFlyer.nl kun je daar meer over vinden.

Ga jij gebruik maken van deze Hilton Honors Lente Flash Sale? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Hilton Honors Lente Flash Sale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *