Hilton Honors: dubbele punten promotie

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij Hilton Honors kun je dit najaar dubbele punten verdienen met kwalificerende overnachtingen. Nu de huidige actie (dubbele punten, driedubbel voor Diamond leden) op 31 augustus aanstaande eindigt, is het inmiddels mogelijk te registreren voor een nieuwe actie.

Dubbele punten, persoonlijke bonus voor Diamond leden

Voor de periode van 1 september tot 31 december aanstaande ontvang je dubbele punten op je verblijf bij Hilton. In feite is deze actie gelijk aan de vorige actie bij Hilton Honors. Het enige verschil is dat Diamond leden dit keer geen driedubbele punten kunnen verdienen. Het aanbod is voor hen dit keer iets soberder, in de vorm van een persoonlijk aanbod.

Het is belangrijk dat je voorafgaand aan je verblijf registreert voor de promotie. Dit kan op deze pagina, waar je ook de Terms & Conditions kunt vinden.

Mijn persoonlijke Diamond aanbod

Omdat ik zelf Diamond member ben bij Hilton Honors, heb ik een persoonlijk aanbod gekregen. In mijn geval is dit een redelijk eenvoudig aanbod. Ik krijg 10.000 punten voor iedere 10 nachten. In totaal kan ik maximaal 50.000 bonuspunten verdienen (50 nachten).

hilton honors
Mijn persoonlijke aanbod

Dit persoonlijke aanbod is wat minder genereus dan bij de vorige actie. De hoeveelheid punten zal over het algemeen wel redelijk overeen komen met de “triple points” actie. Gemiddeld leverde me dit in de afgelopen periode ca. 1400 bonuspunten per nacht extra op. Zodra ik de 10 nachten haal, heb ik dus “slechts’ 4.000 bonuspunten minder. Aan de andere kant moet ik dus beslist 10 nachten halen om er nog voordeel uit te halen.

Hilton Honors Double Up Promotion, conclusie

Een nieuwe promotie van Hilton Honors, die iets minder genereus is dan de vorige. Voor niet Diamond leden is de actie gelijkwaardig. Al met al kan het aantal punten bij Hilton Honors behoorlijk oplopen. Als je zorgt dat je iedere boeking via de mobiele app boekt, krijg je 500 bonuspunten per verblijf. Daarnaast krijg je als Gold of Diamond lid een Myway bonus. Tot slot krijg je als Gold of Diamond member nog een “VIP bonus”. In combinatie met deze actie kun je dus flink punten scoren bij Hilton Honors.

Persoonlijk ben ik niet ontevreden over deze actie. Het zal waarschijnlijk toch wel lukken om nog 10 keer bij Hilton te overnachten. De hoeveelheid punten maakt het extra aantrekkelijk.

hilton honors
Hilton Double up Promotie

Reacties

  1. Lionell Jansen Lionell Jansen zegt

    Ik heb als Diamond member hetzelfde aanbod gekregen. Ik heb nog 17 stays nodig voor het eind van het jaar om Diamond status te behouden. Het zal even rekenwerk worden of dit nog haalbaar is en hoeveel punten het kan opleveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *