HHonors Track my Offers; overzicht van promoties

Koop HHonors punten met 80% bonus

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met HHonors Track my Offers maakt het loyaliteitsprogramma van Hilton het erg makkelijk om de voortgang van al je promoties bij te houden. Ook dient het als overzicht voor nieuwe promoties waar je je voor op kan geven. Je kan via deze link (klik) op de speciale pagina komen.

Voortgang

Onder ‘My Active Offers’ zie je de promoties waarvoor je je al hebt aangemeld, hoeveel punten je ermee hebt verdiend en hoelang de promotie nog duurt. Daarnaast kan je op ‘more’ klikken en ook alle voorwaarden van de promotie raadplegen. Zo hoef je niet meer in je inbox naar een email of actiewebpagina te zoeken.

HHonors Track my Offers

Aanmelden

Onder ‘My Eligible Offers’ zouden alle promoties moeten staan waarvoor je aanmerking komt en waarvoor je je nog aan dient te registreren. Helaas werkt dit nog niet. Het zou voor het einde van dit jaar nog actief moeten zijn. Vanuit die tab kun je je dan ook gelijk aanmelden voor de promotie. Je hoeft dus niet meer naar specifieke promopagina’s te gaan en houdt zo duidelijk overzicht. Uiteindelijk wil HHonors ook steeds meer gepersonaliseerde promoties inzetten dus dan komt deze functie zeker van pas.

HHonors Track my Offers

Tot de eligible offers functie werkt kan je natuurlijk het beste Insideflyer.nl in de gaten houden ;). Zo zal de komende dagen de aanmeldpagina voor de voortgezette Double Points promotie live gaan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *