Heel de wereld in de uitverkoop bij British Airways

Heel de wereld in uitverkoop bij British Airways

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

British Airways gooit de hele wereld in de uitverkoop. Op vele routes naar allerlei bijzondere bestemmingen in de wereld hebben ze nu leuke kortingen. British Airways zet  niet alleen de vliegreizen in de uitverkoop, maar ook pakketreizen zijn met korting te boeken. Dus ook de fly & drive reizen of reizen waarbij het hotel is inbegrepen zijn nu met korting te boeken op de website van British Airways.

Heel de wereld in uitverkoop bij British Airways

Voorwaarden

Deze sale van British Airways is een goede sale, waarbij je ook nog aardig wat Avios kunt sparen, of juist kunt betalen met je Avios. Op vluchten van Heathrow (LHR) naar Europa in Club Europe zijn er bijvoorbeeld kortingen tot 40%!

Belangrijk om te weten is dat dit een UK Sale is. Vertrek en aankomst zijn dus in het Verenigd Koninkrijk. Je zult dus vanuit Nederland eerst naar het Verenigd Koninkrijk moeten vliegen. Maar aangezien er voldoende aanbieders vanuit Nederland zijn zal dat goed komen. Ook is het belangrijk te weten dat de aanbiedingen te boeken zijn tot en met 25 september 2018. De reisperiodes verschillen per bestemming en aanbieding maar lopen voor vertrekken vanaf september 2018 tot ver in 2019. Bij verschillende aanbiedingen reis je zonder ruimbagage, wil je dus inclusief ruimbagage vliegen dan zal je ticketprijs duurder zijn dan in dit artikel aangegeven.

Voor elke regio zal ik enkele interessante bestemmingen uitlichten.

Aanbiedingen in Europa

Tarieven binnen Europa starten vanaf £95,- inclusief vlucht en overnachting voor 1 of meer nachten. Vlieg bijvoorbeeld in november naar Napels en overnacht in het Best Western JFK Hotel. Met interessante vliegtijden en ruimbagage van 23 kg inbegrepen is dit een leuke aanbieding voor nog geen £100,-. Er is ook beschikbaarheid in maanden na november 2018.

Heel de wereld in uitverkoop bij British Airways Heel de wereld in uitverkoop bij British Airways

Ook naar bijvoorbeeld Krakow, Barcelona of Malta vlieg je voor aantrekkelijke tarieven, inclusief overnachting aldaar.

Heel de wereld in uitverkoop bij British Airways
Aanbieding naar Malta
Heel de wereld in uitverkoop bij British Airways
Aanbieding naar Barcelona

Verenigde Staten en Canada

Wellicht wil je iets verder vliegen is ligt je favoriete bestemming wel in Canada of juist de Verenigde Staten? Ook hier is keuze genoeg om met een mooie korting heen te vliegen. Wat te denken aan Los Angeles, retour voor £368,- of een retourtje Vancouver voor £437,-.

Heel de wereld in uitverkoop bij British Airways
Londen naar Vancouver
Heel de wereld in uitverkoop bij British Airways
Londen naar Los Angeles

Ook andere bestemmingen in Canada of de Verenigde Staten zijn leuk geprijsd, check ze hier.

Latijns Amerika & Cariben

Wil je heerlijk genieten van het lekkere weer ergens op het zuidelijk halfrond? Ook voor deze regio zijn interessante bestemmingen te vinden. Wat dacht je van een retourvlucht naar Tobago voor £435 of een retourtje Punta Cana voor 370,-?

Heel de wereld in uitverkoop bij British Airways
Vanuit Londen naar het tropische Punta Cana

Heel de wereld in uitverkoop bij British Airways

Midden-Oosten, Azië, Afrika en Australië

Zoek je het liever wat meer in het oosten? Ook hier zijn zeker zeer scherp geprijsde aanbiedingen. Zowel alleen retourvluchten als pakketreizen.

Vlieg bijvoorbeeld naar de Seychellen voor nog geen £440,-. Of voor nog geen £800,- inclusief hotel en vlucht naar Mauritius in de zomer van 2019.

Heel de wereld in uitverkoop bij British Airways

Heel de wereld in uitverkoop bij British Airways
Vlucht en hotel naar Mauritius voor nog geen £800,-

In februari vlieg je naar Beiroet voor nog geen £240,- en naar Singapore in bijvoorbeeld mei voor minder dan £400,-. Wil je echt nog eens naar de andere kant van de wereld? Bekijk de aanbieding van Sydney dan eens. Voor minder dan £650,- vlieg je al heen en terug naar deze Australische bestemming.

Heel de wereld in uitverkoop bij British Airways
Libanon
Heel de wereld in uitverkoop bij British Airways
Ontdek Singapore
Heel de wereld in uitverkoop bij British Airways
Echt naar de andere kant van de wereld?

Er zijn nog veel meer aanbiedingen te vinden, maar dit vind ik persoonlijk erg interessante aanbiedingen. Vergeet niet dat je vanuit het Verenigd Koninkrijk vliegt en dat niet bij elke vlucht bagage is inbegrepen. Wellicht dat je een status hebt bij een van de OneWorld-members en je hierdoor dan toch bagage mee kunt nemen. Er zijn ook aanbiedingen in de Premium en Business Class, echter kon ik niet echt een heel interessante en betaalbare vlucht vinden. Wellicht dat er echter wel wat voor je tussen zit, check het hier. Vanaf deze website kun je alle reizen met korting bij British Airways vinden.

Beeldmateriaal: British Airways

Reacties

 1. Ameling zegt

  Geen idee of dat met deze aanbieding te maken heeft MAAR

  Ineens is British Airways veruit de goedkoopste om business class naar Johannesburg te vliegen. En in tegenstelling tot de andere genoemde aanbiedingen is dat vanaf Amsterdam! Eind maart voor ruim 1300 euro

  • Marco zegt

   Hallo Ameling,

   Dat is inderdaad een mooie aanbieding en helemaal omdat het vanuit Amsterdam is en in Business Class is!
   Er zullen vast interessante aanbiedingen zijn vanuit Amsterdam, het artikel betrof echter een aanbieding die British Airways nu heeft vanuit UK, ik heb dus niet gekeken of er ook interessante aanbiedingen zijn vanuit A’dam.

   Veel plezier in Johannesburg?!
   Marco

 2. Ameling zegt

  O ja, en ik vond dat voordelige tarief niet op Google, wel op Skyscanner. Op de site van BA is het € 1424

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *