Heathrow Express Upgrade voor Star Alliance Gold

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Tenzij je op London City Airport vliegt omvat een bezoekje aan de Britse hoofdstad na de vlucht vaak ook nog een flinke rit naar het centrum. Voor Heathrow Airport bestaat de mogelijkheid om de Heathrow Express te nemen. Deze sneltrein verbindt elk kwartier de luchthaven met treinstation Paddington. De reis duurt maar 15 minuten.

Vanaf 15 februari kunnen Star Alliance Gold leden een gratis Heathrow Express upgrade ontvangen naar Business First als zij een full-fare standaard kaartje hebben. Eenmaal in de trein kunnen zij plaatsnemen in de aparte cabine en bij controle de Gold lidmaatschapskaart laten zien van een van de 21 Star Alliance frequent flyer programma’s. De voorwaarden specificeren niet dat je ook met Star Alliance moet vliegen.

De Business First rijtuigen bieden wijdere stoelen met meer beenruimte, kranten, een tafeltje en stopcontacten.

HEX
Business First

Hoewel de Heathrow Express de snelste manier is om in het centrum van Londen te komen, is het ook een van de duurste. Zeker omdat je voor deze actie een full-fare ticket moet kopen. Boek je ver vooruit, dan kan je met een Advance Purchase veel goedkoper uit zijn, maar krijg je geen upgrade. Ook circuleren er regelmatig kortingscodes rond voor een kaartje.

Heb je minder haast? Dan is de luchthaven ook verbonden met de London Underground. Een enkeltje centrum is met de metro 4-5x goedkoper.

Deze upgrade is het alleen waard als je last minute naar London gaat, of toch al een full fare standard kaartje hebt. Anders is standard class voor 15 minuten meer dan voldoende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *