Gratis wifi bij Turkish Airlines voor Elite leden

turkish airlines

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Een mooie toevoeging voor Elite en Elite Plus leden bij Miles&Smiles; gratis wifi bij Turkish Airlines vluchten. Het Star Alliance lid bood al kosteloos toegang aan tot de inflight internet dienst voor passagiers in Business Class (op basis van je boekingsgegevens), maar breidt het nu uit naar Economy passagiers met status in het eigen frequent flyer programma. Om hiervan gebruik te maken dien je bij het inlogscherm de Miles&Smiles tab te kiezen en je lidmaatschapsnummer, geboortedatum en stoelnummer in te voeren. Na verificatie heb je dan toegang tot de wifi!

gratis internet bij Turkish Airlines

Wifi bij Turkish Airlines

Internet bij Turkish Airlines is beschikbaar op alle Boeing 777-300ER toestellen in de vloot (deze worden onder andere ingezet naar Brussel)  en wordt ook geïnstalleerd op alle nieuwe widebody vliegtuigen van zowel Boeing als Airbus. Eind 2017 moeten 62 vliegtuigen zijn uitgerust. Het netwerk “Türk Telekom WiFi Fly” is op internationale vluchten beschikbaar vanaf 10000 voet. Volgens de provider kun je download snelheden van 5 Mbps en uploads tot 0.5 Mbps krijgen, maar dit hangt af van het aantal gebruikers.

Kom je niet in aanmerking voor gratis internet, dan kost 1 uur wifi $10. Wil je 24 uur internet -die je ook op een volgende vlucht kan gebruiken- dan kost dit maar $15! Betalen kan met creditcard.

Finnair

Turkish Airlines is niet de enige maatschappij met gratis internet voor premium passagiers. Finnair biedt Business Class passagiers, Platinum en Gold leden van het eigen frequent flyer programma en zelfs ook Oneworld Emerald en Sapphire passagiers kostenloos internettoegang aan op de nieuwe Airbus A350 toestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *