Gratis lounge toegang in Seoul met Asiana Airlines2 min leestijd

Sky HUB Lounge promo

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het Zuid-Koreaanse Asiana Airlines heeft op dit moment een promo waarbij je gratis toegang krijgt tot de Sky HUB Lounge in Seoul. Als je naar een andere bestemming dan Seoul vliegt en dus in Seoul moet overstappen, kom je hiervoor in aanmerking tot en met 31 december 2017.
Even lekker relaxen, een hapje eten, een drankje en misschien een verfrissende douche hoort dan tot de mogelijkheden.

Asiana Airlines

Asiana Airlines is de tweede maatschappij in Zuid-Korea, na Korean Airlines. De maatschappij behoort tot de Star Alliance, waar onder andere ook Lufthansa tot behoort. De maatschappij bestaat sinds 1988 en begon toen met binnenlandse vluchten. Langzaam maar zeker groeide het (internationale) netwerk en sinds 2003 heeft de maatschappij een volledig lidmaatschap binnen de Star Alliance.

Asiana Airlines

Voor Nederlanders en Belgen zal het niet een heel bekende maatschappij zijn, aangezien er vanaf Brussel of Amsterdam geen vluchten vertrekken. Wel vliegt de maatschappij in Europa vanaf Londen, Parijs, Frankfurt, Rome en Istanbul.

Voucher

Om in aanmerking te komen voor gratis lounge toegang, dien je van tevoren een lounge voucher aan te vragen via deze link!
Voucher is aan te vragen nadat er een ticket is geboekt. Volgens de voorwaarden dien je dit als Asiana Club lid (het frequent flyer programma van de maatschappij) te doen. Maar mocht je dit niet zo hebben gedaan, zou ik zeker ook de aanvraag doen, of voor de zekerheid toch even registreren bij het Asiana Club programma.

Let op: de voucher kan tot en met 31 maart 2017 aangevraagd worden. Reizen kan tot en met 31 december 2017.

Mocht je toevallig dus een vliegreis met Asiana Airlines hebben geboekt, dan is dit dus een mooie bonus!

Asiana Airlines crew

Voorwaarden

Hieronder nog even de voorwaarden op een rijtje:

  • Lounge voucher wordt direct naar het opgegeven e-mailadres gestuurd.
  • De lounge voucher wordt verstrekt voor het vluchtschema en de passagier van het vliegticketnummer dat is opgegeven bij de aanvraag
  • Geldigheid van de lounge voucher is tot en met 31 december 2017 (Koreaanse tijd) en kan niet omgewisseld worden voor geld
  • De Sky HUB Lounge is alleen toegankelijk voor reizigers die overstappen op Seoul Incheon Airport en binnen 24 uur na landing doorvliegen naar hun eindbestemming.
  • Een paspoort en vliegticket dient men te laten zien bij binnenkomst in de HUB Lounge. Reizigers kunnen maximaal 3 uur van de lounge gebruik maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *