Gratis $25 cadeaukaart bij Best Western

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij Best Western ontvang je nu gratis een $25 cadeaukaart voor je volgende overnachting. Deze cadeaukaart kun je gebruiken bij elk Best Western hotel voor een verblijf voor 31 oktober 2019.

Je moet je uiterlijk morgen, maandag 19 augustus, registeren voor 11:59PM. Mijn verwachting is dat het hierbij gaat om de tijd in Amerika, maar dat staat niet specifiek in de voorwaarden. Via deze link kun je de registratie compleet maken.

Gratis $25 cadeaukaart bij Best Western & Status Match

In de voorwaarden staat dat alleen nieuwe (targeted) leden deze cadeaukaart ontvangen, maar met mijn huidige account kon ik mij ook aanmelden voor deze promotie. Het is dus het proberen waard of je in aanmerking komt voor deze promotie. Je ontvangt de cadeaukaart binnen 3 tot 5 werkdagen per e-mail.

Best Western heeft ook een status match promotie. Indien je een status hebt bij een andere hotelketen, dan neemt Best Western deze over. Je kunt tot het hoogste elite niveau matchen binnen het loyaliteitsprogramma van de hotelketen. Daarbij krijg je diverse voordelen, zoals gratis upgrades. Het registreren voor de ‘Status Match No Catch’ promotie kan via deze pagina.

Status Match No Catch ©BW
Status Match No Catch ©BW

Combineren met $20 cadeaukaart promotie

Je kunt deze cadeaukaart actie combineren met lopende promoties van de hotelketen. Zo is er nu ook een promotie waarbij je een $20,- cadeaukaart ontvangt na je eerste overnachting. De hotelovernachting en registratie voor deze promotie moet tussen 20 mei en 2 september 2019 zijn. Deze cadeaukaart ontvang je ook via het opgeven e-mail adres binnen twee tot drie weken na je verblijf. Deze cadeaukaart heeft een geldigheidsduur van 120 dagen. Alle voorwaarden voor deze promotie kun je hier vinden.

Best Western Logo

Afbeeldingen ©Best Western, H/T LoyaltyLobby.

Reacties

 1. Miya zegt

  Hoi Kilian,

  Dit is een targeted promotion en werkt niet voor iedereen. Je moet echt de mail ontvangen hebben om hier gebruik van te kunnen maken, mogelijk zijn ook andere vereisten van toepassing.

  Zo krijg is zelf bijv: “Member does not qualify for the promotion selected.”

  • Kilian zegt

   Hi Miya,

   Ik heb zelf de mail niet ontvangen en kon wel (succesvol) registreren voor deze promotie. Dit was ook het geval voor een ander account, waarbij de mail niet ontvangen was. In de tekst staat ook dat het specifiek voor nieuwe leden is, maar ik heb het iets verduidelijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *