Garuda vanaf zomer 2022 drie keer per week op Amsterdam1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Garuda Indonesia gaat vanaf aanstaande zomer een derde wekelijkse vlucht toevoegen op de route vanuit Jakarta naar Amsterdam. De frequentie naar Amsterdam werd vorig jaar verlaagd naar één vlucht per week. Vanaf eind augustus dit jaar werd er al twee keer per week gelovigen tussen beide steden.

Garuda 3 keer per week naar Amsterdam

Naast de vluchten van Amsterdam naar Jakarta op donderdag en zaterdag vliegt Garuda vanaf de zomer van 2022 ook op maandag tussen beide steden. Vanuit Jakarta vliegt de maatschappij op dit moment al op dinsdag en donderdag naar Schiphol. Vanaf volgende zomer zal er ook op zaterdagen gevlogen worden op deze route. Dit moet een stevige boost geven op het aantal vakantieboekingen naar Indonesië. Zowel de vlucht vanuit Jakarta naar Amsterdam als de vlucht vanuit Amsterdam naar Jakarta zijn nachtvluchten.

Garuda, Amsterdam
Garuda vliegt vanaf volgende zomer 3 keer per week tussen Jakarta en Amsterdam.

De vlucht vanuit Amsterdam vertrekt om 12:05 lokale tijd en komt de volgende ochtend om 6:40 lokatie tijd aan in Amsterdam. De terugvlucht vertrekt 22:50 lokale tijd vanuit Jakarta en komt de volgende dag om 7:50 lokale tijd aan in Amsterdam. Op dit moment is het echter nog onzeker wanneer Indonesië weer opengaat voor toerisme. De kans is echter wel aanwezig dat dit voor volgende zomer gaat gebeuren.

Bron: Garuda Indonesia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *