Flying Blue & KLM Travel Clinic2 min leestijd

Op bezoek bij de KLM Travel Clinic

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Ik ga op reis en neem mee? Een vraag die ik mezelf vaak te kort voor mijn daadwerkelijke reis stel. Voor mijn volgende reis heb ik mezelf voorgenomen om op tijd met mijn voorbereiding te beginnen. Vandaag wil ik je dan ook laten zien dat je zelfs tijdens je voorbereiding gewoon miles kunt verdienen door slim met promoties om te gaan.  In dit voorbeeld neem ik je dan ook mee aan mijn bezoek aan de KLM Travel Clinic:

Op vertoon van een Flying Blue deelnemerskaart, 1.000 Bonus Miles cadeau bij een consult of bezoek aan een van de Travel Clinics van KLM Health Services.

Volgens de KLM was deze actie groot succes en was de actie verantwoordelijk voor 8% groei aan bezoekers. Dat is ook wel logisch gezien de reden die ik je nu ga uitleggen:

Wat heb ik gedaan:
Ik heb slim gebruik gemaakt van actie door de clinic vaak te bezoeken, mijn verzekering de consulten te laten vergoeden & de miles op mijn account te laten bijschrijven.

Voorbeeld:
Consult 1: Puur informatie / Kosten: EUR21,50 / Vergoed: 100% / Miles: 1000
Consult 2: De eerste inentingen / Kosten: EUR11 / Vergoed: 100% / Miles: 1000
Consult 3: Nog meer inentingen /Kosten: EUR11 / Vergoed: 100% / Miles: 1000

Op dat moment heb ik al 3000 miles binnen voor 0 euro, maar daar hoeft het natuurlijk niet bij te blijven. Want ”natuurlijk” heb ik nog meer vragen en dus heb ik meer consultaties nodig a EUR11 en dus koop ik effectief 1000 FB miles voor maar EUR0,01 per mile! Elk consult weer, en kan ik dus duizenden miles op een makkelijke manier bij elkaar sparen.

KLM travel clinicZo kan ik oneindig door blijven gaan en elke keer leer ik weer wat nieuws over virussen & ziektes. Ook leer ik dat de medewerkers geen ”echte” KLM’ers zijn, maar wel een IPB regeling hebben. Genoeg om over te praten dus tijdens deze ”consulten” .

Inmiddels is deze actie afgelopen maar KLM heeft al aangegeven dat ze al bezig zijn met een nieuwe actie in samenwerking met de KLM Travel Clinic.  Dus heb je nog wat Flying Blue miles nodig? Kijk dan altijd eerst naar de actuele promoties!

(Voor de volledigheid: ik heb alleen de consultaties laten vergoeden waarbij ik ook echt noodzakelijke inentingen kreeg, bovenstaande is een illustratie van hoe ver je zou kunnen gaan.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *