Flying Blue Promo Awards September2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iedere maand schrijven we over Flying Blue Promo Awards (klik). Deze zijn exclusief online te verkrijgen en je kunt tot 50% Award Miles besparen op een award ticket. Iedere eerste dag van de maand worden de nieuwe awards aangeboden, steeds met verschillende bestemmingen. Deze Awards zijn er voor economy, premium economy en business class, en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen vanaf november tot en met december 2015 en boeken kan tussen 1 september t/m 30  september 2015.

Goede deals

Bijzonder deze maand is dat je op alle vluchten vanuit Afrika met Kenya Airways 50% korting krijgt. Tevens krijg je 50% korting op twee bestemmingen binnen Europa en krijg je dit percentage korting ook op drie vluchten naar Azië met KLM. De beste promo awards zijn de vluchten met 50% korting, maar als je een bestemming ziet met 25% korting die in je reis-schema past is dit ook altijd mooi meegenomen – denk er wel aan dat promo awards niet wijzigbaar zijn!.

Kom je voor een goede deal nog een paar Flying Blue miles te kort? Lees dan ook eens onze artikels over de Flying Blue American Express (klik) en American Express (klik) creditcards, en de vergelijking van beide (klik). Bij de FBAMEX krijg je een signup-bonus in Flying Blue miles, voor de reguliere AMEX krijg je Membership Rewards die je later in FB miles (of een andere miles ‘valuta’, zie hier welke) om kunt zetten.

Europa

Promo Awards September Europa

Noord-Amerika

Promo Awards September Noord Amerika

Midden- & Zuid-Amerika

Promo Awards September Midden-Zuid Amerika

Caribisch Gebied & Indische Oceaan

Promo Awards September Caribisch Gebied

Afrika

Promo Awards September Afrika

Azië

Promo Awards September Azie

Midden-Oosten

Promo Awards September Midden Oosten

[accordion][acc title=”Terms & Conditions (klik)”]De reserveringen van deze Promo Awards kunnen alleen worden gedaan op de website van KLM of Air France. Een uitzondering hierop zijn INF-boekingen en boekingen voor minderjarigen, welke geen Awards kunnen boeken op de website. De Promo Awards kunnen niet worden gebruikt voor aansluitende vluchten binnen Europa en voor Europese vluchten als aansluiting na of op langeafstandsvluchten Vluchten die geboekt zijn door middel van een Promo Award kunnen niet worden gewijzigd, gerestitueerd of geannuleerd. Met de Promo Awards kun je zowel een enkele als retour vlucht boeken. De optie ‘Flex Award’ is niet bij de Promo Awards-aanbiedingen inbegrepen.[/acc][/accordion]

Ikvliegveel.com is niet verbonden aan Air France/KLM of Flying Blue en is geen reisbureau.
Check zelf altijd de voorwaarden van de promotie en de award tickets!

Als je via de referral links in het American Express artikel een American Express kaart aanvraagt, krijgt de redacteur een vergoeding in Membership Rewards. Ikvliegveel is niet verbonden aan American Express. De aanvraag doe je bij American Express en is niet inzichtelijk voor ons. 

Reacties

  1. Flying doc zegt

    Altijd fijn om je maandelijkse post te lezen. Ik heb gelijk een weekendje shoppen met de lage roebel geboekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *