Flying Blue Promo Awards Juni

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iedere maand schrijven we over Flying Blue Promo Awards (klik). Deze zijn exclusief online te verkrijgen en je kunt tot 50% Award Miles besparen op een award ticket. Iedere eerste dag van de maand worden de nieuwe awards aangeboden, steeds met verschillende bestemmingen. Deze Awards zijn er voor economy, premium economy en business class, en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen vanaf augustus tot en met september 2015 en boeken kan tussen 1 juni t/m 30  juni 2015.

Goede deals

Deze maand zijn er zeer weinig Flying Blue Promo Awards met 50% korting. Dit heeft er mee te maken dat Air France-KLM liever reguliere tickets verkoopt in dit hoogseizoen. Dit heeft ook als gevolg dat er zeer weinig Business Promo Awards beschikbaar zijn buiten Europa. Wil je graag long haul Business class vliegen? In dat geval kun je beter nog even wachten op een Promo Award die je kunt boeken met 50%. Wel zijn er deze maand weer de Europa Specials waarbij je binnen Europa kunt vliegen met tot 50% korting.

Kom je voor een goede deal nog een paar Flying Blue miles te kort? Lees dan ook eens onze artikels over de Flying Blue American Express (klik) en American Express (klik) creditcards, en de vergelijking van beide (klik). Bij de FBAMEX krijg je een signup-bonus in Flying Blue miles, voor de reguliere AMEX krijg je Membership Rewards die je later in FB miles (of een andere miles ‘valuta’, zie hier welke) om kunt zetten.

Europa en Europa Special Business Promo Awards

awards

Net als de afgelopen maanden zijn er weer de Europa en Europe Business Promo Awards. Dit houdt in dat je naar bijna heel Europa kunt vliegen met tot 50% korting op de reguliere Award vluchten. Dit geldt voor zowel Economy als Business class. De volledige lijst met bestemmingen kun je hier vinden. Voorbeelden van bestemmingen zijn Hamburg, Dusseldorf, Kopenhagen en Moskou.

Noord-Amerika

Midden Amerika

Midden- & Zuid-Amerika

Zuid Amerika

Caribisch Gebied & Indische Oceaan

Caribisch Gebied

Afrika

Afrika

Azië

Azie

Midden-Oosten

Midden Oosten

[accordion][acc title=”Terms & Conditions (klik)”]De reserveringen van deze Promo Awards kunnen alleen worden gedaan op de website van KLM of Air France. Een uitzondering hierop zijn INF-boekingen en boekingen voor minderjarigen, welke geen Awards kunnen boeken op de website. De Promo Awards kunnen niet worden gebruikt voor aansluitende vluchten binnen Europa en voor Europese vluchten als aansluiting na of op langeafstandsvluchten Vluchten die geboekt zijn door middel van een Promo Award kunnen niet worden gewijzigd, gerestitueerd of geannuleerd. Met de Promo Awards kun je zowel een enkele als retour vlucht boeken. De optie ‘Flex Award’ is niet bij de Promo Awards-aanbiedingen inbegrepen.[/acc][/accordion]

Ikvliegveel.com is niet verbonden aan Air France/KLM of Flying Blue en is geen reisbureau.
Check zelf altijd de voorwaarden van de promotie en de award tickets!

Als je via de referral links in het American Express artikel een American Express kaart aanvraagt, krijgt de redacteur een vergoeding in Membership Rewards. Ikvliegveel is niet verbonden aan American Express. De aanvraag doe je bij American Express en is niet inzichtelijk voor ons. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *