Flying Blue Promo Awards Juni 2018

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Flying Blue Promo Awards zijn exclusief online te boeken en je kunt er tot 50% miles mee besparen. Aan het begin van iedere maand worden de nieuwe Promo Awards aangeboden, die elke keer voor andere bestemmingen zijn en een beperkte beschikbaarheid hebben.

Deze awards zijn er voor economy, premium economy & business class en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen tussen 1 augustus en 30 september 2018. Voor sommige bestemmingen is de periode aangepast, dus let er even goed op als je een bestemming hebt gevonden.  De Flying Blue Promo Awards van deze maand zijn te boeken van 1 tot en met 30 juni 2018.

Goede deals Promo Awards

Deze maand zijn er twee bestemmingen in business class. Deze worden aangeboden naar Abidjan en Casablanca in Afrika en kosten 51.700 en 30.800 miles per enkele reis. Daarnaast zijn er veel bestemmingen in Europa voor 4.800 miles per enkele reis te bereiken.

Het is ook een optie om in premium economy naar de aangeboden bestemmingen te vliegen in Azië en het Midden-Oosten (zoals Dubai of Shanghai). Vlieg je liever voor weinig miles naar een verre bestemming? Dan kan Chicago een mooie bestemming zijn voor 11.000 miles per enkele reis.

Je kunt deze Promo Awards boeken op de website van Flying Blue of via de website van Air France en zijn voor een vertrek vanaf Parijs. Je kunt op de website van Flying Blue controleren of een bepaalde bestemming ook vanaf Amsterdam aangevlogen kan worden (zoals bijvoorbeeld San Francisco en Warsaw).

Europa

Flying Blue Promo Awards Juni Europa

Noord Amerika

Flying Blue Promo Awards Juni Noord Amerika

Centraal en Zuid Amerika

Flying Blue Promo Awards Juni Centraal & Zuid-Amerika

Caribisch Gebied en Indische Oceaan

Flying Blue Promo Awards Juni Caribisch Gebied & Indische Oceaan

Azië en Midden Oosten

Flying Blue Promo Awards Juni Azie & Midden-Oosten

Afrika

 

Ga jij een vlucht boeken tijdens de KLM Flying Blue Promo Awards? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Reacties

  1. Christian zegt

    Hoe vinden jullie de data waarop deze rewards daadwerkelijk beschikbaar zijn? Ze hebben namelijk de kalender uit de boekingstool gehaald op waardoor je elke datum individueel moet opzoeken om te kijken voor beschikbaarheid….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *