Flying Blue Private Sales

Flying Blue Private Sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Flying Blue Private Sales zijn er weer! Tot en met 28 februari biedt KLM gereduceerde Business Class tarieven aan naar bepaalde bestemmingen, exclusief voor Flying Blue leden van alle niveaus.

Flying Blue Private Sales

De geselecteerde vluchten moeten vooral de leisure reiziger aansporen voor de World Business Class te kiezen. De actie is van toepassing op de vroegboektarieven, wat betekent dat je minimaal 3 maanden voor vertrek moet boeken. Kortingen kunnen volgens KLM oplopen tot 60%. Bovenop deze vroegboektarieven krijg je als Flying Blue lid tot €150 korting per ticket. Als Flying Blue lid kan je ook, op dezelfde boeking, van korting profiteren voor reisgenoten.

De vluchten met het laagste tarief vereisen een minimum verblijf van 7 dagen en zijn niet flexibel. Er kan 125-150 % Flying Blue miles worden verdiend. De reisperiode is tot en met 31 januari 2017.

Er zijn geen bestemmingen in Noord-Amerika.

Boeken kan via de speciale pagina (klik). Je moet dan inloggen als Flying Blue member. Nog geen lid? Hier (klik) kan je je aanmelden en alsnog van de promotie profiteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *