Flybe dagelijks van Amsterdam naar London City

flybe

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het Britse Flybe verhoogt de frequentie tussen Amsterdam Schiphol en London City Airport. Nu vliegt de maatschappij alleen in het weekend tussen de beide hoofdsteden. Vanaf 27 maart wordt de verbinding dagelijks aangevlogen. Op weekdagen is er een late middag vlucht met vertrek om 16:40 en aankomst om 16:50. Terug vertrekt de vlucht om 08:05 ’s ochtends met aankomst om 10:15. Dit schema zal waarschijnlijk de zakenreiziger vanuit het VK goed uitkomen. One way tarieven vanuit Amsterdam beginnen bij €64.

London City Airport
Door de ligging en korte baan kunnen alleen bepaalde vliegtuigen worden ingezet naar London City

London City

Flybe gaat hiermee de concurrentie aan met KLM Cityhopper, die onlangs ook een verbinding opende tussen Schiphol en het vliegveld in het hart van Londen. Door de locatie vlak bij het zakencentrum is LCY populair bij business travellerds.  Er is vaak een prijspremium vergeleken met de andere luchthavens rondom London, maar je bespaart ook tijd en geld doordat je vanuit London City gelijk het openbaar vervoer in kan. Ook de wachttijden bij check-in en security zijn kort.

Naast KLM en Flybe zijn ook Cityjet en British Airways op de route actief. Vanuit Rotterdam The Hague airport gaat Cityjet binnenkort juist stoppen met vluchten naar Londen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *