Flexibel Transavia vliegticket nu maar € 1 toeslag2 min leestijd

Toestel van Transavia op de luchthaven van Rotterdam The Hague (Bron: Rotterdam The Hague Airport)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Low cost carrier Transavia vraagt nu maar € 1 toeslag voor een flexibel vliegticket waarbij de datum vrij te wijzigen is tot kort voor vertrek. Normaal kost een flexibel vliegticket bij Transavia echter € 10 extra. De promotie is nog geldig tot en met zondag 13 november 2022.

Transavia Basic, Plus en Max vliegticket

Vakantiemaatschappij Transavia biedt verschillende soorten vliegtickets aan. Zo kun je kiezen voor een Basic, Plus of Max pakket (met oplopende prijs). Logischerwijs is Basic de meest goedkope optie met minimale mogelijkheden. En als je toch kiest voor bijvoorbeeld het wijzigen van je ticket dan betaal een flinke toeslag. Ga je voor het Plus of Max pakket dan betaal je wel meer, maar ben je ook flexibeler. Bij het Max pakket kun je bijvoorbeeld onbeperkt naam op het vliegticket wijzigen. Maar het is ook mogelijk om tot 2 uur voor vertrek de vlucht te wijzigen. Er is ook ruimbagage inbegrepen in de prijs.

Boeing 737 van Transavia aan de gate

Transavia Flex vliegticket tijdelijk € 1 extra

Maar er is dus ook een optie om alleen de datum de vertrekdatum flexibel te maken. Als je niet zeker bent van de reisdata is dit natuurlijk ideaal. Met de Flex optie kun je onbeperkt de datum wijzigen tot 12 uur voor vertrek van de vlucht. Dit kans zelfs tot 1 jaar na de originele boekingsdatum. Dit kost normaliter € 10 per persoon per enkele reis. Maar van 10 tot en met 13 november 2022 kost dit slechts € 1 per persoon per enkele reis. Na zondag 13 november a.s. geldt weer het tarief van € 10 per persoon per enkele reis.

Om gebruik te maken van deze promotie ga je naar de website van Transavia en kies je gewenste bestemming en reisdata. Bijvoorbeeld naar de nieuwe bestemming Sharm El Sheikh in Egypte. Vervolgens klik je op ‘Zoeken’. Als je de gewenste datum heb gekozen voor de heenvlucht selecteer je de gewenste vliegtijd. Daarna klik je op ‘Verder’. In het volgende scherm volgt een overzicht van de verschillende vliegtickets die je kunt boeken.

Screenshot website Transavia (Bron: Transavia)

Onderin de vluchtinformatie zie je al een melding over de promotie. Kies hier dus voor ‘Basic’ en ‘Verder’. In deze stap dien je je persoonsgegevens in te vullen. Verder op de pagina kun je de extra opties aanklikken. Daar lees je ‘Wil je flexibel reizen? Vink ‘Flex, nu tijdelijk van €10 voor €1!’ aan. Klik vervolgens op ‘Ja, ik wil Flex voor €1 enkele reis p.p.’. Je hebt nu je Transavia vliegticket flexibel gemaakt voor slechts € 1 extra! Volg de rest van de stappen om je ticket aan te schaffen.

Screenshot website Transavia (Bron: Transavia)

Bron afbeeldingen en screenshots: Transavia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *