Finnair’s Airbus A350 Op Europese Tour

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Finnair’s eerste Airbus A350 is natuurlijk een wide-body en zal op intercontinentale routes ingezet worden. Maar: eerst komt het nieuwe toestel naar een aantal Europese steden! Zo komt de A350 onder andere naar Amsterdam en Brussel, en wel in oktober van dit jaar. Op 9 oktober gaat de A350 van Helsinki naar Amsterdam en terug, en op 12 oktober van Helsinki naar Brussel en terug. Tickets voor deze vluchten zijn vanaf nu te boeken. Voor alle informatie kun je hier (klik) terecht.

Amsterdam, Brussel & andere bestemmingen

0 finnair ams bru

Tickets voor deze vluchten kun je boeken via de bekende aanbieders. Tevens kun je een Award ticket boeken  voor deze vluchten. Een vlucht in de nieuwe business class van Finnair van AMS naar HEL kost je 15.000 Avios, als je het loyaliteitsprogramma van British Airways of Iberia gebruikt. Het voordeel van een award ticket is dat je het ticket makkelijker (en goedkoper) kunt wijzigen als de datum onverhoopt wijzigt. De bovenstaande data zijn namelijk onder voorbehoud – er is altijd een kleine kans dat dit wijzigt in de toekomst.

De A350 vliegt naar andere Europese steden als Londen, Dusseldorf en Barcelona. De volledige lijst met bestemmingen vluchtnummers en data kun je hier terug vinden.

Aziatische bestemmingen

Nadat de Finnair A350 haar tour langs de Europese steden heeft gedaan vertrekt deze naar Azië. Dat zal gaan via onderstaand schema.

Schermafbeelding 2015-04-09 om 09.32.14

 

Zou jij aan boord willen zijn bij één van de eerste vluchten met dit prachtige toestel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *