Etihad Airways introduceert nieuwjaarsfeest in het vliegtuig1 min leestijd

etihad-airways-celebrates-the-festive-season-and-welcomes-2023-in-the-sky

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Etihad Airways zal het nieuwe jaar inluiden met nieuwjaarsfeest aan boord van haar vliegtuigen die op 31 december om middernacht in de lucht zijn. Passagiers krijgen een speciaal menu en party props aan boord van de geselecteerde vluchten.

Etihad Airways nieuwjaarsfeest in de lucht

Vandaag ontvangen passagiers een klassiek menu op vele routes, waaronder naar de meeste bestemmingen in Europa. Op het menu staan gerechten zoals kalkoenroulade, kastanje vulling en een chocolade boomstam met kersencompote.

Vlieg je op 31 december 2022 en ben je om middernacht nog onderweg in de lucht, dan kun je meedoen aan het nieuwjaarsfeest. Je ontvangt speciale party props en om middernacht worden ook feestelijke drankjes geserveerd.

Tijdens de feestdagen is er ook speciaal entertainment beschikbaar. Op het E-box inflight entertainmentsysteem zijn er kerstfilms beschikbaar zoals Love Actually en Home Alone. Tevens zijn er diverse tv-programma’s en muziek beschikbaar dat afgestemd is op het seizoen.

Etihad Guest leden sparen meer Miles via Booking.com

Etihad naar Amsterdam Schiphol Airport

Op dit moment vliegt de luchtvaartmaatschappij dagelijks tussen Amsterdam Schiphol Airport en Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten. Op deze route wordt een Boeing 787-9 Dreamliner ingezet. In dit toestel biedt de luchtvaartmaatschappij de Business Class en Economy Class cabines aan. Een First Class cabine is niet beschikbaar op vluchten naar Amsterdam Schiphol.

De route wordt uitgevoerd volgens dit schema:

  • EY78 vertrekt om 20.40 uur uit Amsterdam (AMS) en komt de volgende dag om 06.00 uur lokale tijd aan in Abu Dhabi (AUH)
  • EY77 vertrekt om 09.35 uur lokale tijd uit Abu Dhabi en komt om 13.55 uur aan in Amsterdam

Op deze route heeft de luchtvaartmaatschappij ook een codeshare overeenkomst met KLM. Dit houdt in dat je een ticket hebt met een KL-vluchtnummer, maar vliegt met een partner zoals Etihad Airways. Helaas kun je niet gebruik maken van je eventuele Flying Blue voordelen.

Etihad Airways verlengt populair stop-over programma

Afbeeldingen ©EtihadAirways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *