Enquête: Reizen & COVID-19

COVID-19, Enquête

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Geachte lezers van InsideFlyer,

We hopen dat het goed met jullie gaat.

De reiswereld gaat op dit moment door een moeilijke tijd vanwege het coronavirus. Eerder schreven we al een artikel met een aantal tips om de reiswereld te steunen tijdens deze crisis. Vliegtuigen die aan de grond staan, lege hotelkamers, gestrande reizigers, en niemand weet hoe de situatie de komende tijd precies zal zijn.

Daarom willen we jullie vragen om onderstaande enquête in te vullen, zodat reisorganisaties beter kunnen inspelen op de wensen en verwachtingen van reizigers. De enquête is in het Engels en het invullen duurt slechts 3 minuten.

TRAVEL & COVID-19 SURVEY

In de enquête wordt o.a. ingegaan op het reisgedrag van mensen en de impact van de COVID-19 maatregelen daarop. Ook wordt naar jullie eigen mening gevraagd wat betreft de terugbetaling van geboekte vliegtickets en hotelovernachtingen en het behalen van elitestatus. Bepaalde luchtvaartmaatschappijen en hotels hebben hier al op gereageerd.

Het volgende gedeelte gaat over jullie reisplannen na de COVID-19 crisis. Ben je van plan om je geannuleerde reis alsnog later te maken of blijf je liever even wat langer thuis? Ook vragen we wat jullie aanbevelingen zijn als het op loyaliteitsprogramma’s aankomt.

Je kunt zien waarom deze informatie zo belangrijk is voor luchtvaartmaatschappijen, hotels en andere touroperatoren. Met jullie antwoorden kunnen al deze bedrijven in de reisbranche op een goede manier reageren en zodoende sneller herstellen na de crisis.

Zodra alle resultaten binnen zijn zullen we deze ook met jullie delen.

Deel de enquête ook gerust met anderen op social media. Hoe meer mensen de enquête invullen, hoe beter reisorganisaties een goed beeld hebben van jullie wensen en verwachtingen.

Bedankt – het InsideFlyer team

DISCLAIMER: We zullen geen persoonlijke informatie bijhouden of gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *